Början

Ok… Skola ja. Galet, underbart och framkallar huvudvärk. Lite som det ska eller? =)
Har avslutat första kursen men en härlig känsla av att ha lyckats. Inte så illa det. Vi hade ett grupparbete där vi skulle skriva en rapport om vikten av kommunikation i en processbaserad verksamhet. Blev lite knepigt av att ha så kort tid på oss, knapp information att basera den på, ett avhopp från gruppen (och utbildningen) och dessutom ha den klar till samma dag då vi skulle presentera den muntligt för klassen, opponera på en annan grupps presentation och avsluta den dagen med en tenta. Halft hjärndöd efter det, men tror faktiskt att det gick ganska bra. Inom tre veckor (!) får jag veta om det verkligen gjorde det.
I dag började nästa kurs, Processbaserad verksamhetsutveckling. Det är tur att det är intressant för det är mycket information som ska tryckas in i ett huvud som legat i dvala i tio år. ;)

På torsdag är det kick-off med skolan. Taco-buffé och mingel på Statt. Ska bli roligt, men det som jag ser mest fram emot är timmarna innan då vi i klassen ska träffas och umgås lite. Pratas om lekar, men tror det blir rätt snällt. Efter bara tre veckor tillsammans har man ju inte hunnit lära känna alla men det ser lovande ut. Verkar vara ett gott gäng.
Tror det kommer att bli två intressanta år.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>