Mitt på stan

Träffade Peter för lunch på Golden Thai i dag och när vi var på väg därifrån stannade en helt främmande tjej mig och ville tala om hur fin jag var i håret. Att hon hade sett mig på långt håll och undrade hur jag fick det att se ut så här. Inte för att vara cynisk men så snygg i håret är jag inte och dessutom vet jag hur populärt det börjar bli att gå fram till folk man inte känner och förgylla deras dag genom att ge dem en komplimang. Men bortser man från det, så uppskattar jag verkligen folk som den här tjejen. Med få medel och väldigt liten ansträngning försöker man få någon annan att le och må lite bättre.
Nu tyckte jag förvisso att det kändes lite obekvämt och pinsamt. Man är ju svensk och måste värna om sin lilla bubbla. ;) Men jag uppskattar verkligen gesten. Och jag blev glad över den, så visst funkade det. =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>