Tillbaka i skolbänken

Nu är man inskriven och har fått träffa övriga klasskamrater för de kommande två åren. Känns ganska konstigt om jag verkligen tänker på det. Inga mera arbetsbyxor med tio kilo verktyg i fickorna eller t-shirtar klibbiga av skumrester. Inga fler betonggolv eller arbetsmoment som trasar sönder kroppen. Lustigt. En del av det jublar jag över och en del kommer jag att sakna. Att alltid veta vad man ska ha på sig och aldrig behöva tänka på sitt yttre är rätt befriande. Samtidigt ska det bli roligt att faktiskt få göra sig lite fin då och då. =)
Spännande i vilket fall som helst. En utmaning för sig själv som i slutändan, förhoppningsvis, kommer att leda till något bättre.
Produktionslogistik here I come!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>