Måndag

Som den alltid tycks göra så bara susar måndagen förbi. Känns som man knappt hinner blinka innan halva dagen är gjord. Bra är väl det, men man vet ju att veckan tar igen det längre fram tyvärr. Förr var det på tisdagen. Men nu när vi har förbättringsgrupper som tar en timme mitt på dagen, samt att jag går på extramöte varannan vecka, så är det ju något som bryter av. Det gör rätt mycket.
Nej, nu är det onsdagarna man fasar över. Ev torsdagarna om det blir en fördröjd reaktion.
Jaja, den här dagen gick väldigt bra iaf. Om det inte hade varit för skorna. Nu äntligen så har jag lagt i mina nya inlägg i skorna vilket gjort att det känts som jag gått omkring på tennisbollar hela dagen. Rätt trött. Fötterna nu. =/
Ska ta och vila en stund nu har jag tänkt, innan jag följer med Peter till Eksjö.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>