Myser på rummet

Sjuuukt trött nu!
Först på dagsschemat låg Tutankhamun-utställningen, vilket var himla nice. Vi valde bort audioguiden för alla tre föredrar att i egen takt gå omkring och titta och läsa sig till det man vill veta. Tyvärr missade vi då ljudet till ett par småfilmer som visades, men mycket av historien känner man ju redan till sen innan. Det kändes faktiskt lite som att vara tillbaka i Kairo och Egyptiska museet. =)
Resten av dagen gick åt till lite shopping. Vi hade planerat att äta middag på Bishop arms, men när tiden närmade sig för det, var vi fortfarande nöjda efter lunchen. Vi drog oss i stället tillbaka till våra rum där jag unnade mig ett underbart bubbelbad. =)

Visst är det riktigt skönt med ett eget hotellrum och mycket tid till me-time. Att kunna vräka ut sig över hela sängen och bara ta hänsyn till sig själv.
Men nu… Nu saknar jag min man och de små håriga och det ska bli underbart att komma hem och gosa med dem alla tre. =D

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>