Malmö

Landat på hotellrummet och intagit zombie-mode.
I morse hoppade jag, mor och bror på tåget till Malmö där vi ska spendera helgen. Större delen av den här första dagen var vi i Trelleborg och besökte mors vän G, hennes gubbe och alla deras djur. =) Eftersom febern gjorde ett återbesök i går blev jag glatt överraskad över hur pass bra jag mått i dag. Jag går fortfarande runt i min lilla bubbla med täppta bihålor, kittlande luftvägar, nedsatt lukt- och smaksinne samt hörsel. Inget vidare men det får gå. Dock känns det ju verkligen att man inte är helt pigg när man börjar flåsa efter två steg. =/
I morgon är det dags för huvudmålet för den här resan, nämligen Tutankhamun-utställningen. Men just nu…
20130215_214527

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>