Inventering

”Jag har hålat fast felan i sken skruv.” Den kan ni fundera lite på om ni vill. Sagt av en mycket trött Jenny under en arbetsdag. =)

20121213_083901Den här veckan har vi kört 10-timmars dagar för att sedan vara lediga på fredagen, i dag.
Har med ominventering och ombyggnationen att göra. Det låter ju inte så mycket med ”bara” 2 timmars jobb mer per dag och det har gått någorlunda smidigt faktiskt.
Men fasen vad det känns i kroppen! Och jag får nog säga att huvudet känns lite extra mosigt. Det är då meningar som den ovan kommer ut. =)
Gårdagen kan beskrivas med fem ord: Inventering, brandlarm, Luciatåg, komp och shopping. =)
Det var dags för den årliga inventeringen och då är det bara att räkna på. Hamnade nere i klt (lagret för de mindre sakerna) på den värsta hyllan tillsammans med två andra. Tidigare år har all inventering tagit ungefär 1½ dag men i år så var redan tälten räknade och upplägget var helt annorlunda så vid 12 kunde de som var klara kompa och gå hem. Och det efter både ett brandlarm och ett besök av Tranås Lucia. För att spara på komptimmarna höll jag dock ut till ca halv 2 innan jag cyklade hem. Skönt ändå att sluta tidigare för då kunde jag hinna med lite ärenden på stan. Slapp jag göra det i dag på min lediga dag. =)

1 comment

  1. ”Jag har hålat fast felan i sken skruv.” Fick mig ett gott skratt här =D Men allt det andra fick mig inte att le. Är ledsen över att du har ont och är orolig för Peter mm mm. Hoppas nästa år blir bättre. Kram på dig raringen min! <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>