Klagar som vanligt

Fy fan för det mesta just nu! :( Efter att ha känt mig rätt knäckt av all värk den senaste tiden så började det ändå kännas som det var på rätt väg. Jodå, värken är bättre (man kanske säger mindre?) men nu har höger arm börjat bråka också. Har ont från axel ner till fingertopparna vilket massören i dag fick ta hand om, utöver det vanliga. Fick därför prova på lite koppning för första gången. Det är INTE skönt! Fast det beror väl mycket på värken innan.

Fick höra sådana förjävliga nyheter om Stiga i dag. De som har ett avtal mellan Stiga o mitt jobb blev ditkallade för ett stormöte. Efteråt fick vi andra höra att det var pga att Stiga i dag gick ut med ett varsel. Inte för att säga upp några stycken, utan för att säga upp ALLA! Hela fabriken flyttar till Italien under semestern nästa år. Kan knappt fatta det! Det är ca 175  anställda bara på kollektivstidan o sedan alla på kontoren. Tänk vilken jobbig tid det blir för dem nu! :( Vi blev helt chockade av att höra det. Det här kommer ju att sänka den här stan ännu mer och, om man tänker lite själviskt, det kommer till slut att gå ut över mig som anställt. Blä!

I bakhuvudet ligger det ju sedan innan min oro för Peter. Han säger att det inte är något att tänka på men det är klart som fan att man går och grubblar över att hans huvud. Han var ju på magnetröntgen för ett tag sedan eftersom han för andra gången haft en inflammation på ena synnerven. Läkarna hittade då en avvikelse (vilket jävligt ord!) som de vill kolla upp noggrannare. Därför blir det ännu en magnetröntgen, denna gång med kontrastvätska, samt att de tar ett prov på ryggradsvätskan. Pissigt.

Fick dessutom höra för en stund sedan att vår bil antagligen är paj. Det här året kan inte ta slut fort nog.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>