På god väg

Jaha, i skrivande stund så är det 30 minuter kvar till första advent. Även fast jag ser fram emot julen så känns det som man skulle vilja stanna upp tiden och få den att gå saktare. Hur kan det gå så jäkla fort?
Precis som alla andra år så försöker jag planera i god tid så att jag ska slippa känna min stressad in i det sista. För jag är faktiskt himla bra på att planera. Det är bara den lilla saker att hålla sig till planeringen som jag har svårt för.
Men det känns som att vi är på god väg iaf. Fick en hel del julstädning gjord i dag och resten blir i morgon. En julklapp är redan klar och flera andra är nästan klara. Den lilla julpyntningen vi kommer att göra kommer upp i mon förutom granen som kommer mycket senare. Det blir ingen julmat (bara ev julskinka men då redan färdigkokt) och det enda jag ska baka är en enkel saffranskaka. Eftersom vi inte är hemma i jul så är allt sånt inte nödvändigt. Tycker det känns underbart! Jag tycker till och med att snön ute är mysig. =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>