Sovit

Jag tror att både Peter o jag sover alldeles för lite på nätterna. I går la vi oss på sängen en stund vid 8-tiden och somnade nästan direkt. Vaknade en stund vid midnatt för att borsta tänderna, ge katterna mat och sådant innan jag kröp ner vid Peter igen och slocknade igen. Trots detta (ca 9h sömn) lyckades jag ändå försova mig i morse. Vaknade 5 i halv 6 och fick i full panik ställa mig att bre mackor och sedan susa i väg på cykeln rakt in i dimman. Det tog mig 20 minuter från det att jag gick upp till dess att jag var framme på jobbet. Det måste nog vara ett rekord för mig. Så jag hann i tid och kunde som vanligt varva ner med en mugg kaffe innan morgonmötet började

Efter jobbet blev det hem och vila, min nacke tar död på mig. =(

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>