Otursföljd?

Den här veckan har haft sådana upp- och nedgångar att jag känner mig helt slut.
Måndagen var en väldigt tung dag i sig och blev ju bara värre när en tand gick sönder och det inte gick att komma fram till tandläkaren. Efter den senaste tidens motgångar kändes det här verkligen förjävligt. Jag ville bara gömma mig under täcket och stanna där en vecka eller två.
Men på gott och ont så har jag ju min envishet som hoppar in. Och en underbar make som finns där för mig. Så att tycka synd om sig själv funkar inte i längden. Dagen därpå fick jag tag i tandläkaren och fick en tid redan samma dag. Kom därifrån med en lagad tand och, även denna gång,  1100kr fattigare. Men då var det gjort iaf. Då var den krisen åtgärdad. Och så kom nästa. På vägen hem lossnade avgasröret på bilen. När jag rundade bilen och fick se det började jag bara att skratta. Vad ska man annars göra? Så dags att ta den till verkstaden igen.
Var hos kiropraktorn i torsdags igen. Förra besöket var egentligen helt förgäves då det hade gått tillbaka igen. Var till och med värre i nacken. Så det blev hårdhandskarna och återbesök igen. Ska dessutom på massage på ”order” från kiropraktorn och sedan uppsöka en sjukgymnast. Igen.

Den här helgen har varit toppen och botten på en och samma gång. Började riktigt nice med Villa-fest (jobbet). Mat på Biz och sedan vidare till Fish & Ale för ”sång” och dans. En av dem bästa utekvällarna på länge!
På lördagen mådde jag dock som jag förtjänade, men det blev verkligen inte bättre av att Peter tvingade mig att titta (och framför allt lyssna) på klipp som han spelat in på mig kvällen innan.
Det här säger jag med all kärlek, men ibland kan min man verkligen vara ett riktigt arsle. =*
Resten av helgen har bara varit sämre. Min värk i nacken har varit så kraftig att jag ibland inte kunnat se ordentligt. Värken går ju dessutom raka vägen upp i huvudet så det har varit hemskt. Förutom tiden det tog att spela igenom Diablo 3 Beta så har jag inte ens kunnat sitta vid datorn utan bara legat i sängen och ibland grinat.
Tidigare i dag blev jag dock less på mig själv och efter några piller tog jag en sväng till Peter (som sitter på jobbet och medverkar i #LD48) med lite lunch. Sedan tog vi en promenad upp till Torstås där vi hämtade ett par krukor jag köpt på Transå loppis (fb). På hemvägen träffade vi dessutom Petra som vi slog följe med en bit.

Nu sitter jag dock här en stund men känner redan att nacken o huvudet inte tillåter det. Blir väl en varm dusch och sedan i säng. Finns inte så mycket mer jag klarar av.
I morgon ska vi ju till veterinären med Lillan igen. Men tyvärr så får Peter offra jobbet för att åka i stället för mig. Jag vet inte ens om jag klarar av jobbet än mindre bära en kattbur ner och upp för trapporna. =/

Nästa vecka blir till att kämpa sig igenom och när helgen sen kommer så har jag varit hos kiropraktorn och förhoppningsvis massören och kommer att må mycket bättre. Så måste det blir för nästa helg är det ju Tatueringsmässan i Norrköping!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>