Skittand

Jag står på jobbet och försöker att inte tänka på hur tungt det är. Tiden segar sig fram och jag gäspar var tredje minut. Men det blir ju aldrig bättre av att gnälla om det, att uttrycka sig hela tiden om hur jobbigt det känns. Så jag försöker tänka positivt och kommenterar till de andra att det ju snart är rast osv osv.
I bland fungerar det här väldigt bra. Av positiva tankar kan det faktiskt kännas lättare.
Och vem vet, det hade kanske fungerat den här gången, om det inte vore för att  en tand gick sönder på mig.
Har inte känt något och sedan under dagar så kändes det som om jag hade något mellan tänderna. Så jag tog fram min tandtråd och körde ner den. Jag har rätt trångt mellan mina tänder så jag brukar få rycka upp tråden och när jag gjorde det så följde en bit av tanden med.
Då tappade jag humöret totalt.
Vad fan skulle det vara bra för? Och hur kunde det hända? Så efter jobbet blev det till att försöka ringa tandläkaren igen, vilket inte gick för att växeln inte fungerade. Vilken tur jag har då.

1 comment

  1. Men nää….inte en tand till som går sönder! Men hör av dig ifall du får en tid. ELLER om du behöver åka ner till tandl. för att få en tid. Kram på dig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>