Gubbar

Efter en låååååång dag på jobbet bestämde jag mig för att stanna till på Coop på hemvägen. Staxt innan övergångsstället hoppade jag av cykeln och började gå över. Jag såg att det kom en bil genom rondellen, men den var så pass långt bort att den definitivt skulle se mig. Om det inte hade varit för den höga hastigheten och gubbhelvetet som satt bakom ratten. Jag märkte ju till slut att bilen inte saktade in så jag stannade och hann precis dra tillbaka cykeln innan bilen for förbi. Dock drogs framkanten av framhjulet mot sidan av bilen så man kan ju hoppas att fanskapet åtminstone fick lite gummi på bilen. Det var ju inte ens så att han tittade åt ett annat håll… Sketans vad sur jag kände mig efteråt! Muttrade både det ena och det andra när jag gick in i affären. Men det höll inte i sig så länge. Stod och tittade på mangos (hittade en god liten mogen sak) när ett äldre par cirkulerade fruktavdelningen.
”Vi ska ha en sån där också.” säger mannan tankspritt till sin fru.
”Vad då sån där?” frågar hon tillbaka.
Mannan blir irriterad när han inte verkar komma på vad det heter och utbrister till slut:
”Sån där sur jävla sak! Å gul är den me´!”
Så söta dem var! =D

1 comment

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>