Avklarade saker

Sitter här och känner mig så nöjd med mig själv.
Ni vet hur man skjuter saker och uppgifter framför en hela tiden. ”Det kan jag göra i morgon.” osv. Jag är helt för att göra just det, tycker det är alldeles för många måsten här i livet. Man ska vara så jäkla duktig hela tiden. Helst ska man ha städat hela huset, putsat fönsterna, gjort surdegsbrödet helt från skratch, strykt allt från gardinerna till strumporna och lagat 3h-middagar innan man är värd att sätta sig ner och vila. Och allt detta efter att jobbat 8 h. Tycker det är alldeles för överskattat! Vem bryr sig om köttbullarna inte är handrullade? Eller det är vattenfläckar på kranen? Det kanske är så att man har ett liv i stället? Kan vara så.
Men nu kom jag lite off topic…
Var var jag?
Just det, jag kände mig så nöjd. På vägen hem och när jag kommit hem fick jag hundra av de små sakerna jag skjutit framför mig gjorda. Eller kanske inte hundra…. Snarare TUSEN saker gjorda! Det ni!
Så skönt att slippa tänka på iaf dessa saker, som bla en massa samtal som behövdes,. Jag avskyr ju att ringa folk…
Nu ska jag dock ta mitt nöjda arsle och laga lite spenatsoppa. =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>