Ett gott skratt. Eller fler.

Efter gårdagens humör-krasch kände jag mig lätt nere och mycket trött när jag kom till jobbet. Trodde jag skulle fortsätta med det jag gjorde i går, stå helt själv i en blå liten låda och uppdatera displayer. Det är visserligen roligt att göra lite annat för en gångs skull. Men man blir rätt ”sitta-still-trött” av det. Fast det visade sig att jag behövdes i Cellen och det i sin tur var precis vad jag behövde.
Som vi har skrattat! När P, A och jag kommer igång så gör vi det rejält. Efter 10-kaffet började vi skratta åt något (som taget ur stunden inte är något märkvärdigt) som vi inte kunde sluta skratta åt. Särskilt inte jag. Efter 20 minuter var jag tvungen att gå i från. Jag orkade bara inte skratta mer. Kände mig som en fnittrande 15-åring igen. ;-)
Men som sagt, det var verkligen vad jag behövde för att lyfta mitt humör. Klart allting ordnar sig. :-)

1 comment

  1. Härligt att läsa att min tös fått skratta så mycket! =D Det gör väldigt mycket på humöret att få anstränga skrattmusklerna så där. Idag är det jag som skulle behöva skratta. Kanske tog jag över ditt tunga jag? Mammor kan visst sånt har jag hört.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>