Hit och dit

Skönt att sätta sig ner en stund nu. Har varit full rulle hela dagen känns det som. Eller, iaf tills nu.
Jobb som vanligt med den avvikelsen att vd:n tackade för sig och därför bjöd på tysk korv. ;) Synd bara att vi var sista ”gruppen” dit och det mest bara var rester kvar. God korv iaf och brödet från Falla är alltid lika gott.
Direkt när jag kom innanför dörren blev det till att sätta igång med städning. Peter skulle få besök. Hann dock sätta mig ner i 5 minuter för att äta lite cantaloup innan jag for till gymmet för att möta bror där. Provade vibrationsplattan igen men vibrationerna i kombination med cantaloup gjorde mig bara kissnödig. Nja, har alltid tyckt att de verkar så intressanta. Men hittills så har jag inte fått det att funka så bra för mig.
Måste lära mig lite mer om styrketräning med fria vikter också. Finns mest det på Shape up, som jag går till, och jag har ingen susning om hur man tränar rätt med dem. Provade dock ett par av maskinerna som finns där för armarna. Är ju grymt otränad så det blev inte så mycket, men tillräckligt för att få armarna att skaka lite nu efteråt.
På vägen hem blev det en omväg till Hund fix för att inhandla torrfoder. Så där fick jag ännu lite mer träning. ;)
Nu, efter duschen, har jag ordnat en pannkakssmet som jag ska börja steka snart.
Men först, som sagt, ska jag sitta här en stund och göra i stort sätt ingenting. =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>