Piercing nr 2

Vilket väder det varit de senaste dagarna!
I torsdags när jag cyklade hem från jobbet blev jag verkligen fångad i en snöstorm. Hade blöta dasslock med en hastighet av 30 km/sek (nej, jag skrev inte fel) mot mig. Var snötäckt, dyblöt och genomfrysen när jag väl kom hem och bara slängde mig i duschen.
I går var det väl lite bättre då det inte var någon snö. Men jäklar, trodde flera ggr att jag skulle blåsa bort. Var och shoppade loss i Linköping i går och man fick hålla hårt i kassarna om man villa ha dem kvar.
Den största anledning till att jag var i Linköping kan ni se på bilden. Piercing nummer 2. =) Peters ena julklapp till mig =D Ska tillbaka på kontroll om några veckor och om ekonomin tillåter det så blir det nog något till då. Jag har stora planer för mitt face. ;)

För dem som inte vet så har Peter gått och blivit vegetarian. Man kan kallade det ett nyårslöfte då han började 1 januari. Men det tog bara 13 dagar innan det hamnade kött i hans mage. ;) Nä, egentligen så var det inte hans fel. Jag hade köpt med mig varsin sub från Subway och han märkte inte att han började äta på min med rostbiff i. Hur man nu inte kan känna skillnad på den och på hans med tonfisk och jalapenos…

2 comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>