Zombie-walk

Börjar känna mig som en zombie. För varje bra nattsömn jag får går det ungefär 10 dåliga och i går var inget vidare.
Kom i säng lite efter 21 och var verkligen genomtrött. Vid 2 var jag fortfarande vaken. Tror jag somnade straxt efter det, men då väckarklocken ringer 4:25 så ger det inte mycket till sömn. Lustigt nog så gick arbetsdagen rätt bra. Segt med en sketans massa stopp, men den tog tids nog slut.

Planerade att övningsköra i dag men fick skjuta på det. Kändes inte så lämpligt med tanke på att jag har svårt att hålla mig vaken. Blev dock en tripp till Willys med mor. Så i kväll får katterna skita på ny o fräsch sand. ;)
Och på tal om katterna…  Har en urgullig liten Topsy i knät just nu. Hon ligger med ansiktet inkört i armhålan på mig samtidigt som mjölktrampar i luften. Mammas lilla gullboll det. =D

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>