Bättre i dag

På bättre humör i dag. ;) Men attans så trött. Har ju sovit dåligt ett tag så det är väl ändå förväntat.
I går lyckades jag dock hålla mig vaken tills det var dags att lägga mig och blev belönad med en riktig mys-insomning. Ni vet en sådan då man är medveten om hur hela kroppen slappnar av och håller på att somna? Hoppas på en sådan i kväll med.

Hade stormöte på jobbet i dag. Fick bla den nya VD’n presenterad för oss. Jag kunde knappt hålla mig för skratt när han började prata. Hans engelska var till och med sämre än den nuvarande VD’ns svenska!
Nåväl, lyckades iaf hålla mig vaken den här gången. ;)

Kom äntligen iväg till en teorilektion i dag. 2 av 5 gjorda nu. Det går framåt! =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>