Sitter och jäser…

Sitter och jäser efter en försenad söndagsmiddag. Orkade inte laga den i går så det blev i dag i stället. Skinstek. Mmmmmmm. Känner mig himmelens nöjd med det faktiskt. Och så ett glas rosa till det med. En bra avslutning på en annars så kass dag.
Jag började nämligen dagen med att förstöra min gröt. Stod trött och vimsig och strödde alldeles för mycket socker över den då jag upptäckte att det var saltkaret jag höll i min hand. Bara att slänga halva gröten. =/
Efter det så lyckades jag stämpla in någon annan på jobbet, välta ut mitt kaffe och andra roligheter. Fick iaf in en ledighetsansökan till den 18:e nov. För vad ska jag göra då tro? Jo, jag ska till Sthlm och se IN FLAMES! Förbanden som spelar är inte så dumma dem heller. ;) Det blir dessutom hotell tillsammans med gubben och god mat. Så underbart att ha något att se fram emot! =D

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>