Kurerar mig

Ja, till slut kunde jag inte längre förneka det. Förkylningen var ett faktum.
Jag har hällt/tryckt i mig echinagard, strepsils, ingefärste mm. Och den värsta värken i halsen börjar ge med sig. Dessutom har jag inte haft mer feber än den som smög sig på i fredags. Jag har till och med slutat att tycka synd om mig (så gott som) och börjar hoppas på att kunna gå till jobbet som vanligt på måndag. I bland verkar det hjälpa att ta till alla medel man känner till. =)

Det blev rätt sent innan Peter kom hem i fredags. Han var i Stockholm över dagen med jobbet på Mule summit. Det verkar som att det hade varit riktigt lyckat och det hade kommit rätt många dit. Vill ni veta vad Mule summit är får ni antingen googla på det eller fråga Peter för jag har ingen aning. ;)
De tog bilen dit och hade verkligen tur att slippa bilköer hela vägen. Men när det var dags att åka hem stod de nästan still. 5km på en timme. =)

Annars så har det väl inte hänt så mycket. Fyllde ju förstås den 6:e. Min bror kom över med blommor, bubbel och bakelser från honom och mor som vi och Peter fikade på. Sedan gick Peter o jag och åt middag på Fish. Mysigt. =)
På lördagen kom Petra över och även John, Erik och Johannes till slut. Blev lite av en minifest med bubbel och annat. ;)
Smörgåstårtemumsande på söndagen med mor, bror, svärmor och Peter.
Det blev bra födelsedagsfirande i år med. =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>