He’s ok!

Puh! Nu efteråt kan jag erkänna att jag faktiskt var rätt nervös när jag hade lämnat Zoomer hos veterinären tidigare i dag. Vi var ju där för ca en månad sedan och fick höra att han hade en infektion i övre luftvägar. Han fick penicillin och verkade bli bra. Nu den senaste veckan så har jag märkt att han börjat väsa igen. Och så ”nyser” han (har inget bättre ord för vad han gör), precis så som det började förra gången. Lika bra att dra iväg honom till vet. Hellre en gång för mycket än en gång för lite…
Det som gjorde mig nervös var att veterinären sa att hon hörde ljud från lungorna och började prata om att det kunde vara astma. Lilla gubben…. =/
Det blev nedsövning  för att lättare kunna undersöka honom. Kolla om något hade fastnat någonstans eller liknande och att lyssna på lungorna när han var lugn.
Orolig väntan och sedan fick man komma och hämta lillgubben. Lungorna var det inget fel på! =) Däremot var två körtlar i halsen svullna vilket orsakade den väsande andningen. Det tydde visst på att han hade en infektion i kroppen som körtlarna kämpade med. Eller något liknande. Så nu blir det ny, längre kur med penicillin och sedan ska han vara bra. =D

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>