Bläää…

Jag vill till Metaltown! Har ni sett vilka band som är där i år? Corroded, Korn, Volbeat, System of a down…
Gnäller lite för Peter och kommer moget fram till att det inte funkar i år. Sen går det 10 minuter och så är jag i gång och gnäller igen. ;) Faktum är att det inte går. Går och går… Nej, det GÅR inte. Så det så! Fast jag vill ju… NEJ! Jag har ett körkort att tänka på. Bil. Ev utlandsresa nästa år. För att inte tala om att vi inte har någon aning om vad Peter kommer att tjäna framöver.
Jag avskyr att vara vuxen…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>