Fika vid Kråset

Kände mig väldigt rastlös i dag så jag tänkte dra med mig Peter ut på promenad. Först tänkte vi gå till Illern. Det ska vara rätt fint där. Men kortaste vägen dit är på 5,5km och då Peter hade väldigt ont i knän och rygg i natt så bestämde vi oss för något lite närmare. Vi har alltid gillat Kråset (gräsplätten intill Svartån vid korsningen Sveagatan-Toståsvägen) så vi tog med oss lite fika och gick dit i stället. Blev inga 5 timmar i dag, då det blåste lite och Peter frön, men man kom ut lite iaf. =)
Nu sitter jag på balkongen i stället och lapar lite sol. Tänkte sitta och redigera lite bilder men man såg knappt skillnad på mig och Peter på bilderna så det får nog göras när jag behagar på in i stället. ;)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>