Kort varsel

Vilken dag… Tre timmar med stundvis tråkig utbildning då man kämpade för att hålla sig vaken och sedan fick man stressa resten av dagen med jobbiga modeller. Första gången på länge som jag faktiskt känt mig lite svettig på jobbet. Huvudvärk fick jag också, men det är ju inget ovanligt.
Fick faktiskt ett intressant samtal från Eksjö i dag. Jag har ju väntat på en kallelse till magnetröntgen rätt länge nu och i dag ringer dem och frågar om jag kan komma i morgon kl halv 12. I morgon!? Om man räknar med buss o tåg så skulle det blir rätt så lång tid jag blir borta från jobbet och att komma dagen innan och säga till om det… Nä, det kändes inte ok. De skulle skicka en kallelse i stället och det skulle inte ta så lång tid.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>