Solo

I kväll är jag gräsänkling så att säga. Peter är inte borta hela natten, men eftersom jag med all sannolikhet kommer att sova när han kommer hem så kallar jag det så.
Funderar på vad jag ska hitta på. Först och främst blir det nog en sväng till affären. Det är ju så himla tråkigt att laga mat för en så jag ska se om det finns lite grillad kyckling eller nåt. Sen blir det att leka ekonom. Alla räkningar inne och det mesta av pengarna. Lika bra att få det överstökat. Hm… Lit
ea gegga i ansiktet och nagellack kunde vara något. Peter avskyr doften av det sistnämnda så man får väl passa på.
Roligare än så blir det nog inte denna torsdagskväll.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>