Bråk

Snön bara fortsätter att falla och blåsten håller i. =/ Men det var iaf inte lika ”pinande” i dag på vägen hem. Såg nästan ut som en människa när jag kom innanför dörren. Dessutom väntade en underbar man på mig här hemma. Han stod i hallen med en mugg te till mig. =) Precis vad jag behövde efter en sådan här dag. Massa materialstrul på jobbet och knivar i ryggen. Suck.

I går hamnade Zoomer och Lillan i ett riktigt bråk. Visst bråkar katterna då och då, men det var längesen nu som det blev så här. Det var klor, morr och fräs och Peter fick praktiskt taget dra isär dem. I dag är allt som vanligt igen, Just nu ligger båda och trängs i en liten kattbädd här bredvid och putsar varandra. Men tyvärr har Lillan ett rejält sår på ena örat nu. Vi har kollat så att det inte är något ”farligt” men det märkt att det gör ont. Stackarn… =/

I dag blir det kåldolmar. Längesen nu och det är ju så himla gott! Bara Peter kommer hem från affären så…

1 comment

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>