Vit skit

Känner mig helt mörbultad, inifrån och ut. Skaplig dag på jobbet båda pga och tack vare att vi alla var så enormt trötta. Vi gäspade i kapp och fnittrade åt allt och inget. Hade bara tiden gått fortare (och rygg, nacke och axlar inte varit förjävliga) så kunde det varit en ok dag. Men vädret… Vem fan har beställt denna vita skit som kommer från alla håll?! Jag skojar inte, den piskande skiten kom till och med underifrån när jag, med nöd och näppe, cyklade hem.
Nu sitter jag iaf här i Peters goa tröja och börjar tina upp med en stor mugg te. Ökenmynta från Egypten, det får en att tänka på varmare och bättre tider. =/

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>