Snabb helg

Redan söndag. Helgen har försvunnit lika snabbt som den brukar, denna gång med sovmorgnar, ryggvärk, vin och dator. Nästa helg får jag nog ta mig i kragen och hitta på något. =)
I dag var planen att det skulle städas, den planen har jag haft i någon vecka nu men i dag skulle det bli gjort. Jag skulle gå upp tidigt (så att jag somnar skapligt i kväll), äta frukost, ta promenad och sedan börja röja innan jag hann sätta mig vid datorn. Bha! Nu sitter jag i vid datorn, har nyss gått upp, ingen frukost äten och det snöar ute. Så det kan gå. Nåväl får väl göra det bästa med det och iaf se till att jag har roligt vid datorn. ;)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>