Övertid

Är det verkligen sant att jag frivilligt jobbar över en måndag när det är 100 grader varmt ute och sol? När jag fortfarande lider av sviterna efter den senaste förkylningen? Och dessutom lovat att göra detsamma i morgon, PÅ EN TISDAG?
Men jo, visst stod jag där på jobbet, hostande och allmänt trött. Och det enda tack man fick från ”de övre”, var en fralla.
Fast, varför klaga? Vädret var fortfarande underbart när jag cyklade hem, jag köpte mig en bit choklad på hemvägen och Peter hade maten klar när jag klev innanför dörren. Så dåligt är det ju egentligen inte.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>