Helg

Jaha, då blir det ännu mer övertid framöver. Det är två veckor kvar till semestern och vi ska visst jobba ihjäl oss under den tiden. Man får hålla tankarna på semestern och på de extrapengarna man kan ha användning för då. Men roligt är det ändå inte. Det är dessutom stressigt på jobbet vilket gör att man är helt slut när man kommer hem. Suck.

Fattar inte att jag orkat med den här dagen egentligen. Har mått piss hela tiden med rejält ont i halsen, täppt näsa och feber-känningar emellanåt. Efter jobbet var vi dessutom en sväng på stan. Men nu är det HELG iaf. I mon ska vi, om vädret tillåter, åka upp till stugan för lite grillning och mys. Tja, efter en del gräsklippning bla. Det blir umgänge med familjen, mor, bror, maken och bästa vännen. Så som det ska va, är inte mycket för en massa festande på midsommar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>