Så där ja

Från att ha levt ett ganska inrutat liv med jobb på samma ställe sen sex år tillbaka blev jag, tillsammans med flera andra, utkastade därifrån. Visst var det tungt att jobba där ibland, man blev förbannad och mådde ganska neråt i perioder. Men såhär i efterhand, nu när man har upplevt andra sidor, så vet man hur många nyanser av skit det egentligen finns. På gott och ont. ;)
Att bli arbetslös efter flera år av tryggheten det innebär att ha jobb är rätt skrämmande. Jag kände mig ledsen över att lämna stället och framför allt att lämna alla underbara arbetskamrater.
Blev mycket funderade över framtiden och en hel del jobbsökeri efter det. Dock fick det lämna plats för ned- och uppackning när det var dags för oss att flytta. Härligt.
Dagen kom iaf när ett företag nappade och det var dags för mig att börja jobba igen. Skönt att få jobba igen, komma in i rutiner och lära känna nytt folk. Det är en rolig samling man ingår i varje dag men det är verkligen ett skitjobb. Så efter fem månader så är nästa veckan min sista vecka där innan jag tar på mig tänkarhatten och sätter mig i skolbänken igen. Produktionslogistik here I come!