Inte bra

Skit också! Råkade titta på Ink Master Sverige på tv6 play och tatueringssuget slog till med full kraft. Vill tatuera mig igen!
Men, vi ska ju åka bort över jul och ev över nyår och så vill vi spara… =/

Skor?

Under några år tillbaka så har Peter o jag pratat om att åka bort under julen. Bara vi två. Någonstans där vi bara kan glida omkring och mysa. Inget stress, inga måsten. Först tänkte vi åka till ett varmt land. Ligga och glassa på en strand och ta ett dopp i havet. Men ju mer vi tänkt på det desto jobbigare kändes det. Visst, kanske inte när man är just där, men på vägen dit och hem. Så vi satte oss ner och funderade ut precis vad det är vi vill ha med vår jul och kom fram till att vi får det bättre om vi håller oss till Sverige. Så det blev Stockholm. =)
Därför sitter jag nu och kollar runt lite på kläder och skor. I slutändan blir det nog till att ta en räd i affärerna, men kolla kan man ju alltid. Men… Man kan ju hitta en hel del lustigheter där ute på the world wide webb. Jag har sett sådana tidigare men ändå, vad är det där egentligen? (med hänvisning till bilden nedan, särskilt den till vänster)
Är det en mössa? Är det en skål? Nej, det är en sko!
Vill folk verkligen gå omkring med stora klumpar på fötterna? De grå här nedan kostar dessutom nästan 4 tusen. För 4 tusen kan du alltså stoltsera runt och se lika sexig ut som en elefantunge. Tjusigt värre.
Men om man bortser från vissa undantag, så är det faktiskt lite roligt när skodesigners vågar sig på lite annorlunda former. Det kan se fult ut som stryk (bilden nedan (varför blev ramen inte lika tjusig på den då?)) men det sätter liv i havet av ”vanliga” modeller åtminstone.

Sen finns det de skor där modellen i sig är snygg medan…materialet? … kanske inte är helt lyckat. (Gissa vilka jag menar nu ;)) Fast de är ju roliga iaf! Om jag kunde gå i så höga klackar så kanske, kanske.
Ja, de ÄR ju faktiskt rätt häftiga… Ska komma från mig som, om man räknar bort löpskorna, bara har svarta skor. Eller nu ljuger jag så jag tror mig själv! Jag har faktiskt ett par, nej, TRE par ballerinaskor i annan färg. Vita, gråa och turkosa! Fast de turkosa måste slängars… Förresten! Köpte jag inte nu senast ett par bruna skor? Jomenvisstja, jag har inte haft dem än då jag inte tycker de passar till svarta byxor som jag nästan enbart har (måste lägga upp jeansen), men ändå. Iaf, det är roligt med roliga skor. Om jag bara tyckte de passade till mina kläder, jag kunde gå i dem och plånboken tillät det så skulle jag kunna gå riktigt lös bland skor. Hm, är jag kvinna eller?

Så var det dags igen

Long time no see…
3½ månad utan att ens ha varit inne på bloggen, i bland blir det bara så. Livet kilar iväg för en på något sätt och man hinner nästan inte med.

Så… Semestern kom. Och sedan var den slut. Hann dock med sommarstugan, mor o dotter-weekend i Norrköping, en tur med Boxholm 2:an med svärmor, Ölandsvistelse hos svärfar och lite annat. Är man nyfiken på något av det så finns det bilder på min Dayview.

Annars… Jag har lyckats fylla år igen. Tydligen händer det varje år. Vem kunde ana?
Har även hänt för rätt många i vår omgivning, bla nu senast i förrgår då min morbror fyllde. Svärfar blev ett år äldre han med, för ca en vecka sedan. Då fyllde han hela 60år vilket firades med ett himla nice kalas. =)

Det känns som det har hänt rätt mycket som är svårt att få ner i ord. Olika händelser och känslor som har haft stor inverkar på ens liv. Men som för andra kanske är helt ointressant. Saker som egentligen inte ens är värt att dra upp nu i efterhand. Så vi skippar det. Har ändå så ont i huvudet att det är svårt att koncentrera sig. =(