Sjukskriven

Blä vad jag har tråkigt! Ska vila och ta det lugnt och får knappt göra något. Får inte ens sitta vid datorn enligt läkaren. Men eftersom jag bara använder en hand just nu så tycker jag att det är ok.
För er som inte vet så vurpade jag med cykeln (igen) i onsdags på väg till jobbet. Så jäkla halt och cykeln for bara i väg för mig. Jag landade på vänster sida och slog i knä, höft, revben, armbåge och axel. Fick även ont i handleden och nacken och cykeln gav mig några extra blåmärken. Bla ett ”knytnävsstort” sådant på insidan av knät. Ser rätt gräsligt ut.
Det jag led mest av var en ganska saftig värk i armen som gjorde jobbet i torsdag till en mardröm. När det började gå över började handleden bli ondare och ondare. I söndags kväll började jag bli osäker på om jag skulle kunna jobba dagen där på. Och det kunde jag verkligen inte.
Det vill till mycket smärta innan jag gråter av det och jag avskyr att gråta inför folk. Men pga av handleden lyckades jag gråta inför läkare, tre sköterskor, mor och Peter under en och samma dag. Jobbigt, men så pass ont hade jag.
Jag blev lite omlindad och hemskickad och i dag var jag tillbaka för röntgen. Jag hade tur för ”plåtarna” visade inget, vilket jag inte trodde heller. Men jag har visst överansträngt en  rejäl stukning och måste därför vila. Suck.
I dag gör det faktiskt inte lika ont (även om det gör jäkligt ont). Jag varken skriker eller gråter av minsta lilla vindpust på handen och det går att röra lite på fingrarna.  Det är fortfarande en liten svullnad runt handleden men förhoppningsvis kan jag jobba på måndag igen. Tills dess får jag finna mig i att ha tråkigt. Även om fingrarna kliar för att få spela Skyrim… =/

Finmiddag

Sitter och låter naglarna torka efter senaste lagret med lack. Avskyr verkligen att inte kunna göra något pga nagellack. Men sånt är livet.
Håller på att göra mig fin inför kvällen. Bjuder mor på tidig födelsedagsmiddag ute. Lite finmiddag. =) Ska bli roligt, hört att det ska vara bra mad där.
I morgon, på den stora dagen, blir det i stället smörgåstårta hemma hos mor. Inte fy skam det heller. Särskilt inte när det är jag som gör tårtan. ; )

Alla hjärtans dag

I går när jag vaknade mådde jag pyton. Halsont, snuvig, febrig och annat förkylnings-skit.
I dag är det värre.
Vad som gör det ännu mer skit är att det är alla hjärtans dag och min älskling åkte till Stockholm i morse och kommer inte hem förrän i mon kväll. =/ För första gången på 7 år så får jag roa mig själv denna dag. Är ju dessutom sjuk och gubben kan inte ta hand om mig. Dock blev jag väldigt glatt överraskad när jag gick upp och skulle sätta mig vid datorn (Skyrim ftw en sådan här dag) och hittade vad han lämnat till mig. ♥ Lite roligt också eftersom jag själv hade smusslat ner en ”ask” med gelehjärtan i hans packning i morse. Samma tanke. =)

Bara så ni vet

Sitter här och försöker hålla mig vaken. Har redan snoozat lite i sängen med katterna men där kan jag ju inte ligga hela dagen. Funderar på att kontakta en läkare för att ta lite blodprov. Man kanske har brist på något. Äter ju redan tillskott av vissa vitaminer men kan ju missa något. Känns inte som vanlig trötthet från att ha sovit för lite (även om det inte blir så mycket sömn när man ska envisas med att vakna varje halvtimme) utan mer en matthet som ligger som en tyngd över mig. På jobbet vågar jag knappt sätta mig ner längre. Jag kan känns mig ”pigg” men så fort ändan nuddar stolen så åker ögonlocken ner. Vilket för oss vidare till mina ögon. Behöver kanske kolla synen igen. De nästan värker av trötthet och ligger jag i sängen och kollar på tv får jag lätt dubbelseende. Huvudvärken ligger ju också, som vanligt, och lurar.

John var över här i måndags. Vi tre skulle egentligen till gymmet, men Peter fick ont i magen och Johns gymkort hade fått ut så vi körde lite Wii active här i stället. Tyckte inte jag gjorde så mycket och det värsta var nog, som vanligt,  inlines-övningen. Av någon anledning är jag visst alldeles för korkat för att hålla mig i från den. Varje gång tänker jag att jag ska klara av den. Varje gång ställer jag in den på det svåraste. Varje gång får jag ångest precis innan övningen (brukar oftast vara trött redan innan jag kommer till den) och varje gång står jag där sen och svär så in i helvete när jag försöker få benen att lyda och iaf lätta en mm från golvet. Ni som ”kört” det någon gång vet vad jag menar…
Den övningen i kombination med en del annat jag brukar köra gör sen så att jag knappt kan gå på en vecka. Dock var det styrketräningen för rygg och skulderblad som satte sina står den här gången. Och jag måste säga att det känns underbart varje gång jag grimaserar av smärta när musklerna protesterar. =D

Och på tal av John. I lördags var det dags att fira hans 30:e födelsedag.
Blev smörgåstårta och presenter på dagen med familjen och sedan födelsedagsfest kombinerat med inflyttningsfest på kvällen.
Rätt otroligt att se den lägenheten som den är nu när man har sett hur den såg ut innan. Rena knarkarkvarten med nikotinväggar och 50 lager torkat skit på golven. Många arbetstimmar som vi alla lagt ner.

Sen så har vi lilla Lillan också. Ännu ett besök hos veterinären och inget som verkar fungera. =( Just nu går hon på någon form av lugnande och vi smörjer in läppen med en salva varje kväll. Inget hon precis uppskattar. Måste ringa vet. igen för vi kan inte se någon förbättring.
Det är så mycket skit just nu, runt omkring. Så nu bestämmer jag att allt ska vara bra, och framför allt ALLA ska MÅ BRA! Så det så!