Blommor till mormor

I går skulle min mormor fyllt 79 år. Därför, i vanlig ordning, var vi o besökte henne med blommor o gratulationer.
Det blev gula rosor och lila tulpaner, något som hon älskade. Tyvärr är det ju så kallt ute så de lär inte ha överlevt natten och det finns inget vatten så här års att förse dem med. Men det spelar ingen roll. Hon hade iaf fina blommor på just sin dag. =)
Det är över 6 år sedan hon gick bort nu och det är lite lättare för varje år att tänka på henne utan tårar. Man kan komma på sig med att skratta åt ett minne då och då. =)
Men just runt hennes födelsedag tycker jag det är svårt att inte vara ledsen. Vet inte varför, men jag antar att det är för man saknar henne lite extra.

Hit och dit

Skönt att sätta sig ner en stund nu. Har varit full rulle hela dagen känns det som. Eller, iaf tills nu.
Jobb som vanligt med den avvikelsen att vd:n tackade för sig och därför bjöd på tysk korv. ;) Synd bara att vi var sista ”gruppen” dit och det mest bara var rester kvar. God korv iaf och brödet från Falla är alltid lika gott.
Direkt när jag kom innanför dörren blev det till att sätta igång med städning. Peter skulle få besök. Hann dock sätta mig ner i 5 minuter för att äta lite cantaloup innan jag for till gymmet för att möta bror där. Provade vibrationsplattan igen men vibrationerna i kombination med cantaloup gjorde mig bara kissnödig. Nja, har alltid tyckt att de verkar så intressanta. Men hittills så har jag inte fått det att funka så bra för mig.
Måste lära mig lite mer om styrketräning med fria vikter också. Finns mest det på Shape up, som jag går till, och jag har ingen susning om hur man tränar rätt med dem. Provade dock ett par av maskinerna som finns där för armarna. Är ju grymt otränad så det blev inte så mycket, men tillräckligt för att få armarna att skaka lite nu efteråt.
På vägen hem blev det en omväg till Hund fix för att inhandla torrfoder. Så där fick jag ännu lite mer träning. ;)
Nu, efter duschen, har jag ordnat en pannkakssmet som jag ska börja steka snart.
Men först, som sagt, ska jag sitta här en stund och göra i stort sätt ingenting. =)

Piercing nr 2

Vilket väder det varit de senaste dagarna!
I torsdags när jag cyklade hem från jobbet blev jag verkligen fångad i en snöstorm. Hade blöta dasslock med en hastighet av 30 km/sek (nej, jag skrev inte fel) mot mig. Var snötäckt, dyblöt och genomfrysen när jag väl kom hem och bara slängde mig i duschen.
I går var det väl lite bättre då det inte var någon snö. Men jäklar, trodde flera ggr att jag skulle blåsa bort. Var och shoppade loss i Linköping i går och man fick hålla hårt i kassarna om man villa ha dem kvar.
Den största anledning till att jag var i Linköping kan ni se på bilden. Piercing nummer 2. =) Peters ena julklapp till mig =D Ska tillbaka på kontroll om några veckor och om ekonomin tillåter det så blir det nog något till då. Jag har stora planer för mitt face. ;)

För dem som inte vet så har Peter gått och blivit vegetarian. Man kan kallade det ett nyårslöfte då han började 1 januari. Men det tog bara 13 dagar innan det hamnade kött i hans mage. ;) Nä, egentligen så var det inte hans fel. Jag hade köpt med mig varsin sub från Subway och han märkte inte att han började äta på min med rostbiff i. Hur man nu inte kan känna skillnad på den och på hans med tonfisk och jalapenos…

Zombie-walk

Börjar känna mig som en zombie. För varje bra nattsömn jag får går det ungefär 10 dåliga och i går var inget vidare.
Kom i säng lite efter 21 och var verkligen genomtrött. Vid 2 var jag fortfarande vaken. Tror jag somnade straxt efter det, men då väckarklocken ringer 4:25 så ger det inte mycket till sömn. Lustigt nog så gick arbetsdagen rätt bra. Segt med en sketans massa stopp, men den tog tids nog slut.

Planerade att övningsköra i dag men fick skjuta på det. Kändes inte så lämpligt med tanke på att jag har svårt att hålla mig vaken. Blev dock en tripp till Willys med mor. Så i kväll får katterna skita på ny o fräsch sand. ;)
Och på tal om katterna…  Har en urgullig liten Topsy i knät just nu. Hon ligger med ansiktet inkört i armhålan på mig samtidigt som mjölktrampar i luften. Mammas lilla gullboll det. =D

Bättre i dag

På bättre humör i dag. ;) Men attans så trött. Har ju sovit dåligt ett tag så det är väl ändå förväntat.
I går lyckades jag dock hålla mig vaken tills det var dags att lägga mig och blev belönad med en riktig mys-insomning. Ni vet en sådan då man är medveten om hur hela kroppen slappnar av och håller på att somna? Hoppas på en sådan i kväll med.

Hade stormöte på jobbet i dag. Fick bla den nya VD’n presenterad för oss. Jag kunde knappt hålla mig för skratt när han började prata. Hans engelska var till och med sämre än den nuvarande VD’ns svenska!
Nåväl, lyckades iaf hålla mig vaken den här gången. ;)

Kom äntligen iväg till en teorilektion i dag. 2 av 5 gjorda nu. Det går framåt! =)