Knölsovit

Vad jag har knölsovit!
Kompade hem redan vid halv 12 i dag. De flesta gick redan vid 9 och när vi i ”Cellen” väl gick hem så var vi bland de sista. Onödigt att vara kvar längre än man behöver eller hur? ;)
Så jag drog hem, la mig på sängen för att sträcka ut kroppen lite (göra jag inte det så pajjar den bara ännu mer) och somnade inom två röda. Minns svagt att jag vaknade då och då. Antagligen när posten kom, när Peter skickade sms osv. Men annars vara jag helt borta.
Vaknade till ordentligt först vid halv 4. Helt groggy.
Jaha, alla planer jag hade för den tiden försvann ju rätt ordentligt.

Gick ut på stan en sväng i går för att leta efter ett par leggings. De jag hade skaffat till jul låg ju, vid dagen slut, bokstavligt talat runt hela lägenheten. Hittar fortfarande delar av dem här och där.
Men det är lite farligt att gå i affärer med denna rea som är nu. En klänning som jag har tittat på länge nu och som är helt underbar var nedsänkt från 499 till 150. Jag kunde inte låta bli! Men när sjutton ska jag hade den då? En halvlång, böljande klänning?
Fick mig att tänka på något min svägerska skrev i sin blogg för ett tag sedan. Hon kände för att gå på en nyårsfest á la nobel (om jag inte minns fel).
Just nobel vet jag inte, men tänk en uppklädd fest där man minglar med ett glas bubbel i handen och det bjuds på canapéer. Och sedan bjuds det på en lyxig trerätters.
Fast jag vet ju att vill jag ha det så, så får jag fixa det själv.
Så vad sägs? Någon som är på om man försöker få i hop det till nästa nyår? ;)

Smink

Sitter och googlar runt lite efter roliga make-up tips. Att hålla på med smink, naglar och andra skönhetsfiffel är rätt så roligt och nu tänkte jag se om man kunde hitta på något lite annorlunda till nyår. Jag vet sen tidigare att jag inte passar i för mycket smink. Det ser mest konstigt ut. Men lite mer än bara mitt vanliga kan man ju kosta på sig =)
När Peter o jag var i Sthlm nu senast så hittade jag en underbar ögonskugga inne på Shock. Jag har inte fått tillfälle att testa den än, så jag lekte lite med den i kväll. Det är den till höger på bilden, tillsammans med lite annat jag hittade här hemma. La på lite glitter också. Nyårsafton är ju iaf glittrets afton. ;) Provade med en lila jag hittade med,  till vänster, som är lite diskretare. Blir nog lösögonfransar till detta.

Dessutom hittade jag lite roliga lösnaglar när Peter o jag var ute på stan tidigare. Mina egna naglar är snygga ungefär 3 sekunder per år så de kan behöva lite hjälp i bland. Naglar är som klackar, så fort man får på sig dem så känner man sig finare. ;)

Önskar dock att man hade lite fler tillfällen att sminka upp sig och fixa med naglar, men att stå vid halv 5, 5 på morgonen och träla bara för att sedan stå på en industri känns som ett sådant slöseri. ;)

Vuxenpoäng?

Vad jag känner mig härligt vuxen/gammal när jag sitter i soffan, iklädd myskläder, och betalar räkningarna. I stället för att gå ut och svira så här på juldagen.
Tror jag tar ett glas rött för att ackompanjera det här humöret. =)