In Flames i Sthlm

Då är helgen i stort sätt över och det är dags för jobb i mon igen. Icke att förtrösta då det är sista veckan då vi jobbar fredagar. Iaf på några veckor. Från o med v48 kör vi minustid = lediga fredagar. =D Man får fokusera på det positiva för att inte tänka på hur dåligt det måste gå för företaget för att det ska bli minustid så här tidigt…
Men tillbaka till helgen: I fredags kompade jag och drog med mig gubben till Stockholm för att se In Flames på Hovet. YAY! =)
Åkte med Bus4you och vilka säten dem har! Himla nice, somnade på två röda och sov i stort sätt hela vägen. Behövdes då varken Peter eller jag sov särskilt mycket på natten. Väl i Stockholm fikade vi lite, gick omkring, tog en drink osv innan det var dags att göra oss i ordning inför kväll. Eller, innan det var dags för MIG att göra mig i ordning. Peter tog sig en öl i baren i stället. ;)
Krubb på Jensen´s Böfhus följt av en cigarr som jag övertalade Peter att köpa. Var visst himla nice om man ska lita på honom. ;) Sedan var det dags för Hovet! Fyra förband: Insense, Rise of remain, Ghost och Trivium innan the main attraction: In Flames! Så asnice verkligen! Satt och bara flinade stundvis, ångrar det inte en sekund!
Intog lite nattföda på Max innan vi däckade i hotellsängen.

Här är två klipp jag filmade under kvällen. De är inget vidare bra och ljudet rätt så dåligt, men ändå. =)

Mer foton från kvällen hittar ni här: http://dayviews.com/fototoken/2011/11/18/

På lördagen var det dags att åka hem igen. Hann med en sväng till Gamla stan och kollade in lite roliga ställen runt om i stan innan.