Halvbra?

Jag gav mig ut på stan just av två anledningar: Att titta in på banken med mitt skit-kort och att kolla efter en jacka.
Jag kom därifrån med ett par byxor, tre toppar och en tröja, magen full av fika (med trevligt sällskap av maken) och en klase bananer.
Banken glömde jag bort och det går verkligen inte att hitta en jacka (som jag vill ha) här i stan.
Nu ska jag bara bestämma mig för om det var en bra tur på stan eller inte. ;)

Äger

Då är jag äntligen ägare till en bil!
Eller… Egentligen så är ju VI ägare till en bil, vi är ju gifta. =) Men det känns lite som min då det mest kommer att vara jag som kör den. Och så var det ju jag som betalade den. ;)
Det är en hel del fel på den och några av dem ska jag åtgärda. Men för det priset så är det ok. Det enda jag behöver just nu är ju att den rullar. Och det gör den. =)

Så nu kommer Peter o jag att göra vägarna osäkra. I dag var första gången vi övningskörde och om jag får säga det själv så gick det rätt bra. =)

Bil?

Efter jobbet i dag var jag och kollade på en bil. Det är en på avdelningen jämte som ska sälja den. Har inte bestämt mig än, det var lite småfel och så ska mor ev provköra den lite innan. Men jag måste erkänna att jag är lite sugen. Behöver ju en bil så jag kan övningsköra och den här var väldigt billig. Vi får se. =)

Helgen

Tillbaka på jobbet igen då efter ännu en migrän-period. Underbart att man får stå hela dagen vid stödborden där jag får som mest ont i nacke och axlar = huvudvärk. =/ Men, men, klarade dagen och eftermiddagen har varit lugn.

I helgen dock var det lite mindre lugnt. På fredagen kom Petra över och det blev lite vin och spel. =) Ganska lugnt ändå men man vaknade upp halvseg.

På lördag bar det iväg till Ia och Chrille i Linköping. Chrille fyllde 30 i torsdags så det blev lite firande av honom och en av deras vänner som fyllde den kvällen. Man kan summera kvällen med: Förfest hos dem, fest i en hyrd lokal, utgång på Hamlet och vidare till Pitchers. Fyllekrubb på något ställe och sedan taxi ”hem” alldeles för sent och däckning i gästsängen. En riktigt bra kväll. =D
Hanns med lite bakfyllekrubb (som tog en evighet att komma till dörren då taxin krockade på vägen…) innan Peter o jag tog pendeln hem.

Sorg

Vad mycket sorg det är i år. Förutom de dödsfall vi haft i familjen nu i sommar så får man läsa att Stefan Liv (tillsammans med 43 andra) omkom i en flygplansolycka i går.
Fastän jag inte direkt tänkt på honom på flera år nu, förutom de gånger jag sett honom i tv o tidning, så kan jag inte bli annat än väldigt, väldigt ledsen. Jag minns ju honom som den söta målvakten i Taif, jordnära och sprallig. Efter honom lämnar han ju nu två små ungar och en fru sedan bara i somras. Det är ett sådant jäkla slöseri!

Allt sådant där får mig alltid att skämmas lite över de ”problem” som man själv tycker att man har. Staxt innan jag satte mig vid datorn i går och läsa de hemska nyheterna, så gick jag runt och tänkte på hur fel min hårfärg blev efter senaste färgningen. Och att jag inte är nöjd med frisyren jag fick hos frissan i måndags. Hur trött jag är på vissa saker i mitt liv och varför jag inte hittar några snygga kläder på stan. Hur ytligt är inte det när man tänker på hur Livs familj måste må just nu?