Tömd på energi

Uj vad slut jag känner mig efter den här dagen! Lustigt egentligen eftersom det inte har varit en speciellt jobbig dag. Det har gått rätt bra faktiskt. Men ändå känner jag mig nästan tömt på all energi.
Den här veckan blir inte direkt lugn heller. Förutom jobb som vanligt så är det Energikicken i morgon, Linköping med bror på onsdag + storhandling, på torsdag ska jag till läkaren igen för att få svar på alla prover och på fredag är det födelsedagsfirande. Just det, det är ju mors dag på söndag också. Får squeeza in lite slappande på lördag kanske…

Helgen som vart har varit rätt bra också. I lördags hade vi öppet hus på jobbet. När Peter o jag tog Lions tåget dit så for tanken på att jag faktiskt frivilligt, obetalt är på väg till jobbet på en lördag genom huvudet. Men det blev rätt roligt ändå. ;) Vi vann två tygpåsar och en stor chokladkaka och fick korv och bulle. Gratis är gott som man säger. =)
Peter provade på att köra Segway, man träffade lite folk man vanligtvis träffar varje dag och så det bästa, jag fick visa Peter vart och med vad jag jobbar med.
Man kunde få guidad rundtur inne i fabriken som vi hakade på. Men det blev mest att Peter o jag gick själva. På så vis kunde jag visa mer det som rör just mig. Det var roligt att kunna visa allt det som jag jämt tjatar om. ;)

Bläää…

Jag vill till Metaltown! Har ni sett vilka band som är där i år? Corroded, Korn, Volbeat, System of a down…
Gnäller lite för Peter och kommer moget fram till att det inte funkar i år. Sen går det 10 minuter och så är jag i gång och gnäller igen. ;) Faktum är att det inte går. Går och går… Nej, det GÅR inte. Så det så! Fast jag vill ju… NEJ! Jag har ett körkort att tänka på. Bil. Ev utlandsresa nästa år. För att inte tala om att vi inte har någon aning om vad Peter kommer att tjäna framöver.
Jag avskyr att vara vuxen…

Tatuering

Samus Aran och måbra-text

Av ren slump fick jag se någon som skrev på fb om extrapris på tatueringar denna vecka. Hennes man är tatuerare och ska öppna upp en liten studio här i stan, men just nu kör han hemifrån. Vi läste om det på torsdagen och i går åkte vi dit. Nice med impuls. ;)
Så här blev våra nya tatueringar iaf. =D

Huvudet undersökt

Så i dag har jag alltså varit i Eksjö en tur för att genomgå en magnetröntgen av huvudet. Är lite sur på att bussarna mellan Tranås – Eksjö slutat att gå då det var så smidigt. I stället fick jag nu ta tåget till Nässjö och sedan buss därifrån till Eksjö. Tråkig omväg. Det är vid sådana tillfällen då man verkligen önskar att man hade körkort.
Väl där fick jag dessutom sitta och vänta en halvtimme. De låg lite efter i sitt schema.
Jag fick börja med att strippa. Allt utom trosor o strumpor fick jag låsa in i ett skåp och sen på med den underbara blå rocken. =/ Rummet såg väldigt likt det som är på bilen (fast bilden är lånad från internet) fast jag blev inte fastbunden över kroppen utan fick i stället en ställning om huvudet som skulle hålla det still. Fick dessutom stora hörselskydd då de sa att maskinen lät rätt mycket.
Jag blev inkörd till ungefär mitten med huvudet, jag skonades alltså från att åka in helt och hållet. Till magen ungefär kanske. Sedan satte de igång. SOM DET BRÖLADE! Hela maskinen skakade stundvis och det enda man kunde göra var att ligga riktigt riktigt stilla. Tog ungefär en halvtimme och sedan kunde jag åka hem igen. Med huvudvärk efter det höga ljudet. =/

Trallallalala

Mmm, vilket skönt humör jag är på i dag. =) Allt har bara gått så bra i dag. Och så är det ju FREDAG! Yaaaaay! Cyklingen hem gick riktigt lätt och jag hann blinka åt tre hundar på vägen. Visserligen trodde husse till hund nr 3 att jag blinkade åt honom, men det får man väl bjuda på. Fick ett fint leende tillbaka dessutom. =) Sprang in på Coop och hittade tre produkter, som jag ändå tänkt köpa, för 10kr styck. Hjälpte en kille där inne (praktikant/sommarjobbare/bara ny) att visa var chokladkartongerna, han sprang omkring med, skulle vara. Hade en intressant choklad-diskussion med en främmande kvinna. Och känner mig stolt över att jag inte köpte den där förbaskade mjölkchokladen, som jag i bakhuvudet hade tänkte köpa, utan valde en riktigt mörk bit i stället. Vädret är toppen, jag har ett nytt avsnitt av Big bang OCH Bones att titta på och fick just höra att Peter är på väg hem.
Underbara fredag! =D