Fika vid Kråset

Kände mig väldigt rastlös i dag så jag tänkte dra med mig Peter ut på promenad. Först tänkte vi gå till Illern. Det ska vara rätt fint där. Men kortaste vägen dit är på 5,5km och då Peter hade väldigt ont i knän och rygg i natt så bestämde vi oss för något lite närmare. Vi har alltid gillat Kråset (gräsplätten intill Svartån vid korsningen Sveagatan-Toståsvägen) så vi tog med oss lite fika och gick dit i stället. Blev inga 5 timmar i dag, då det blåste lite och Peter frön, men man kom ut lite iaf. =)
Nu sitter jag på balkongen i stället och lapar lite sol. Tänkte sitta och redigera lite bilder men man såg knappt skillnad på mig och Peter på bilderna så det får nog göras när jag behagar på in i stället. ;)

Nice nice!

Underbara Peter sitter och käkar sushi

Känner att jag skulle kunna somna på fläcken just nu. Så fruktansvärt trött. Men härligt trött. =)
Peter o jag spenderade nästan 5 timmar av denna dag med att ligga i en park (Gapskrattet) och glassa i solen. Köpte med oss lite gott krubb och sedan bara låg och mös. Underbart!
Sedan har vi dessutom tvättat alla fyra sidor av varje fönster. Det behövdes verkligen!
Jag avslutade med att städa balkongen ordentligt medan solen gick ner. Försökte sitta där ute en stund också och bara ta det lugnt. Men jäkla skitungar bestämde sig tydligen för att de var tvungna att skriva varje mening så jag gick in i stället. Ordnade lite mat och satte mig sedan här.
Det har varit en himla bra dag detta. =D

Påskbuffé på Ekliden

I går var förvisso ingen dålig dag heller. ;) Mötte upp mor o bror utanför Ekliden och sedan blev det påskbuffé där. Jum jum! Påsktårtan tog vi sedan hemma hos mor tillsammans med lite tjatter.
Brädspel hemma hos oss och en runda på Fish & Ale fick avsluta kvällen. Fick reda på att Philip tyvärr ska sluta på Fish. =( Han ÄR så Fish. Hur dumt det än låter… ;)

Nej, lite slött sittande här och sedan är jag nog reda för sängen tror jag. Man är ju inte 20 längre…

Portal 2

För er som missat det så är Portal 2 äntligen här! YAY!
Portal var ett skitbra spel och Portal 2 följer samma andra. Bara synd att jag redan klarat av det nu. =(
Blev väl liiiite lite besviken över slutlåten. Visst var den bra men inte lika bra som i Portal. Fast det är klart att det är svårt att slå något som redan är så bra. ;)
Peter o Daniel sitter just nu och spelar 2 player versionen på Xboxen. Tänkte prova det jag med någon dag framöver. =)

Migrän

Den här veckan har verkligen haft sina upp- och nedgångar. Den började rätt bra med att svärföräldrarna kom hit i söndags. Lasse åkte igen på måndagen då han skulle jobba på tisdagen. Men Gunilla stannade till i onsdags. =)
Underbart väder har vi haft också. I måndags, efter jobbet, gick Peter o jag på promenad och satte oss en stund i Ekmarkspark och åt mjukglass i solskenet. =)
I tisdags var det ju utbildning på jobbet. Efter det så mötet Peter o jag Gunilla på stan. Handlade lite och köpte med oss lite fika hem.
Tyvärr blev det ingen rolig kväll för mig då den jäkla migränen bestämde sig för ett besök. Ett rejält besök. Fick en av Gunillas migräntabletter som till slut dämpade värken lite. Men jag var ju inte människa på hela onsdagen. Darrig, yr, luddig, illamående och så värken såklart. =(
Först nu börjar jag känna mig någorlunda ok igen. Har fortfarande himla ont i huvudet men så länge det stannar där så är jag rätt nöjd. Man har inte råd att vara kräsen… ;)

Kort varsel

Vilken dag… Tre timmar med stundvis tråkig utbildning då man kämpade för att hålla sig vaken och sedan fick man stressa resten av dagen med jobbiga modeller. Första gången på länge som jag faktiskt känt mig lite svettig på jobbet. Huvudvärk fick jag också, men det är ju inget ovanligt.
Fick faktiskt ett intressant samtal från Eksjö i dag. Jag har ju väntat på en kallelse till magnetröntgen rätt länge nu och i dag ringer dem och frågar om jag kan komma i morgon kl halv 12. I morgon!? Om man räknar med buss o tåg så skulle det blir rätt så lång tid jag blir borta från jobbet och att komma dagen innan och säga till om det… Nä, det kändes inte ok. De skulle skicka en kallelse i stället och det skulle inte ta så lång tid.