Stockholm weekend

Då är man hemma igen efter en härlig weekend i Stockholm. Blev, enligt mig, riktigt lyckad med en bra kombination av slappande och hålligång. ;)
Vi kom fram på fredagen som vi sedan använde till en del strosande i bla Gamla stan. Besökte byggnaden som Mojang finns i men kom inte längre än till porttelefonen. Vem skriver inte upp sitt företagsnamn på porttelefonen? Hur ska vanliga människor som oss då kunna ta sig in och störa?
Tog middag på Bishop arms den kvällen vilket var mumms! Vi var rätt trötta så det blev ingen lång kväll, men några drinkar i hotellobbyn hanns med iaf. Himla mycket folk där också så det fanns lite att titta på.

På lördag morgon var det dag att fira den här mannens 30-årsdag! =D Förutom ölprovningen som han fick av mig, fick han dessutom en fotobok med bilder på honom från det att han föddes till i dag. Sedan fick han även en låta punchrullar och ett legospel. Lite barnasinne måste man ju ha kvar. ;)
Efter frukosten gav vi oss ut på stan för lite strövande. När sedan Peter gav sig i väg för ölprovning passade jag på att besöka ”tjej-affärer” som bara intressearde mig. =) Sedan möttes vi upp för fika och mer strosande.

Den här kvällen åt vi middag på Sjätte tunnan, som är ett himla coolt ställe. Allt är i medeltidsstuk och det enda som lyser upp stället, då det är i en stenkällare, är levande ljus. Himla mysigt! Och vilken god mat! =O Den kalla gröna ärtsoppan vi fick som förrätt skulle jag kunna äta mig spyfärdig på. Dit ska vi definitivt gå till fler ggr!
Tillbaka till hotellet för att spendera Earth hour i lobbyn. Förutom en lampa så hade dem släckt ner det de kunde på hotellet. Det blev en mojito i mörkret det. =)

Söndagen blev mest strosande och shopping. Åt middag på Jensen’s Bøfhus och gick sen på bio. Rango. =) Hann med nån drink i lobbyn innan vi tog natt.

På måndagen var det dags för utcheckning. Men vi hade ändå några timmar på oss tills tåget hem skulle gå så vi spenderade dem på sightseeing. Med andra ord, vi gick omkring och kollade på en massa saker. =)

Mer

Varför är det alltid så att har man en ledighet att se fram emot så känns tiden innan ännu jobbigare? Som den här veckan. På något vis hade man ju härdat ut alla fem dagar, som man alltid gör. Men nu ska jag ju vara ledig på fredag (o måndag =)) och nu känns varje timme på jobbet som en hel vecka. Sitter till och med och funderar om jag inte ska försöka kompa iaf en timme i morgon. Kunde väl vara skönt såhär inför ledigheten. ;) Man vill alltid ha mer.

Smartson

Jag har redan blivit utvald till att testa Rydbergs Bearnaise vilket jag håller på att göra för fullt. ;)
Nu hoppas jag att jag kan få bli en av de 5 som ska få testa den nya telefonen från LG, LG Optimus 2X

Min nuvarande telefon håller ju på att gå åt skogen och den här skulle lätt kunna bli en värdig ersättare. =)

Vårstädning

Den här helgen åkte vi på rejäla vårkänslor med följd att man nu inte känner igen sig alls i gästrummet. =D Det rummet har suttit och hängt länge nog på vårar axlar och nu känns det underbart! Det till och med ekar där inne nu. =)
Lite allmän städning har också hunnits med. Men är inte riktigt klara där än. Men vi har ju tills på torsdag att bli klara. Jag avskyr att åka iväg och veta att lägenheten är stökig. =/

För övrigt så kan jag nu konstatera att jag inte alls blir upprörd över att bli gammal eller ens över att känna mig gammal. Jag blir upprörd när jag märker att de små, små glinen från när man själv var liten faktiskt är VUXNA nu! Med familj och barn! Vad hände?

Stök

Himla produktiva vi varit i dag. Och det trots att Peter haft himla ont i sitt knä (jäkla snö!). Vi har ringt Ekorrarna (loppis) så på tisdag ska de hämta kökssoffan som vi tyvärr inte har plats med. Vi har lastat upp massa stuff till vinden, knökat in ännu mer i skrubben, slängt sopor, lunchat på stan, halvpromenerat ute och allmänt stökat. Hade velat innan med en hel del tvättning också. Men det finns en dag i morgon också. =) Nu sitter jag och passar en auktion på Tradera och sedan blir det nog färgning av håret. På måndag ska jag dessutom till frissan och styra upp håret lite. Ska bli skönt.