Slapp

Den här helgen blev verkligen slapp.
I fredags när jag kom hem var jag på ett riktigt uselt humör. Jag var förbannad och lite deppig på samma gång och tvekade inte när Peter föreslog en sväng till Fish. Extrapris på mat och en del dricka kändes inte dumt.
Hela lördagen satt Peter o jag och spelade Dungeon siege tillsammans. Det var inte i går man spelade det. Lite dricka och andra onyttigheter till det och i säng långt efter 12. Kändes som förr. ;)
I dag har vi fått en del städ avklarat iaf. Det var på tiden. Fast å andra sidan så är det alltid på tiden vad gäller städning. Men lite slapp hanns också med. ;)

Jubileum

I dag blev jag så vida pass förbannad på jobbet att jag skakade. P likaså. Jag var SÅ nära att gå in till högsta hönset och bara spy (ej menat med kroppsvätskor). Men på något vis lyckades vi bita ihop, ännu en gång, och lugna ner oss. Hade man gått in till honom i det tillståndet hade man nog stått på gatan nu. Men under de timmarna det var som värst… De som känner mig vet att jag blir lite högljudd när jag blir arg. Svär gärna och säger en hel del. Men nu var jag så arg att jag knappt fick fram ord ens.
Jag tänker inte gå in på det, det gör ingen skillnad ändå, men om inget ändras snart kommer jag inte kunna bita ihop länge till. Ingen av oss kommer att kunna det.

Över till andra saker, lite roligare saker. Företaget firar ett jubileum i år och har en del jippon på g. Bla ska det vara öppethus en lördag framöver, vi kommer att få en liten bonus för var år vi jobbat inom företaget (min blir alltså inte så stor =( ) och så kommer det bli en stor fest på Globen för alla anställda.
Jag var först rätt avig till den här festen men jag börjar mer och mer bli sugen på det. Gratis resa, mat och underhållning är ju aldrig fel. ;) Felet är dock att det är klädkod kavaj. Jag avskyr klädkoder och att komma på något som passar känns inte lockande. Eller att sitta i de kläderna i en buss i fyra timmar innan man kommer dit…
Jag säger som jag brukar: Vi får väl se.

Ny

Suttit länge nu och letat, läst om och jämfört en himla massa kompaktkameror.
Felet är ju att man lätt blir girig. Men vill ha de där extra pixlarna, de extra funktionerna osv, utan att man faktiskt behöver dem.
Jag var bara ute efter kompaktkamera som jag kan ha som kompliment, något som är smidigt att ta med sig ut och tar skapliga bilder. Men plötsligt satt jag där och kollade in kameror med utbytbara objectiv, 3000 olika finesser och 50″ lcd-display.
Men efter noga övervägande och oändligt velande mellan de sista två kandidaterna känner jag mig ändå rätt nöjd över valet. Allt den INTE kan göra har jag ju faktiskt systemkameran till. =)
Bara skit att jag inte kunde få den grön, inte för det priset iaf. Och jag lägger INTE 500kr extra bara för färgen! Tyvärr…

Skitfamiljer!

Helt otroligt att man ska behöva skälla på andras ungar!
Peter o jag var och simmade i dag och när jag kom in till relax-avdelningen, innan bastun, satt det tre kvinnor med ungefär 100 ungar där och tog upp precis hela utrymmet. De hade en massa läsk, kaffe, godis och kaker som de mumsade på, en jäkla massa leksaker, badbollar och filtar överallt. Blev helt paff. Man ska ju inte ens ha baddräkt på sig där, vilket de naturligtvis hade också. Alla utom en iaf som i stället hade bh och trosa i stället.
Jag gick in till en av de varmare bastuna och försökte slappna av. Vilket var väldigt lätt när några av de små glinen sprang ut och in genom dörren, skrek och kastade leksaker i väggarna.
Jag fick ont i käken av återhållsam ilska. Vad fan är det för föräldrar som inte kan hålla reda på sina skitungar? Nej, mammorna satt i stället och skrattade gott och verkade inte ens bry sig om ungarna.
När tre av dem höll på att leka vid elementet i bastun fick jag nog. En av dem greppade räcket framför elementet och lutade ansiktet över de heta stenarna och jag röt till ordentligt. Sedan sket jag fullständigt i de arga blickarna jag fick av mammorna (skulle jag ha låtit dem bränna sönder ansiktena eller?)och gick och duschade.
Naturligtvis kom familjerna efter och skulle själva duscha då vilket ledde till att jag fick både en badboll i ryggen och en shampooflaska på foten.
Jag mumlade ”skitungar” medan jag snabbade mig på att bli klar och komma lååååångt därifrån.