Failblog

Förresten…
I går satt Peter o jag och kollade lite på failblog. Det är verkligen en fantastisk sida som man kan spendera timmar på. Tre mycket roliga .gif bilder därifrån finnar ni här nedan. =)

epic fail photos - Self-Defense FAIL gif
epic fail photos - Grabbing the Spoon FAIL gif
epic fail photos - Ran In To It FAILS gif

Färdig för i år

Jag har faktiskt kommit på en bra sak med att jobba dessa arbetstider nu. Förutom att man får en halvtimmes sovmorgon så får jag se all belysning som folk har satt upp i fönster, på husen och ute. Innan så var det ju fortfarande ljus när man cyklade hem och då var inget tänt. Riktigt vackert. Särskilt i går när det var sådan rimfrost också. Men inte tänker jag på att ta med kameran till jobbet (vill dessutom inte ha den i skåpet hela dagen).

Men nu har jag jobbat färdigt för i år, iaf. Vi gick hem redan 11 och det var inte en minut för tidigt.
Så nu ska jag slappa lite här hemma innan vi går och handlar inför helgen. Vi vet fortfarande inte vad vi vill hitta på just på nyårsafton så vi får väl gardera oss lite. =)

På väg hem

Så, äntligen är vi på väg hemmåt. Eller äntligen, äntligen. Hade gärna stannat en vecka till eller något, för när man åker hem så betyder det jobb.
Nilla och Lasse var som sagt snälla och skjutsade oss ner till Kalmar där vårat tåg skulle gå 13:09. Men icke. Självklart var det inställt. Nästa tåg med bra anslutningar gick 15:00 och då fick vi även platser på första klass. Men Nilla o Lasse var ju kvar så vi tog en sväng till City gross och ett besök hos Peters andra morbror Sigge med fru. Lite kaffe där smakade gott.
Men nu sitter vi iaf på tåget mellan Alvesta och Nässjö och längtar hem. Längtar efter våra underbara små kissar där hemma. Hela julhelgen nu har man ju gosat med Emil o Leo och nu när vi kom till Sigge och Lisbeth har ju dem en söt liten katt också. En grå kisse med vit hängmage. ;)
Vi hade ju egentligen rätt tur med det här tåget. Det var nämligen 17 minuter försenat och vi var först rädda att vi skulle få ta en annan anslutning i Alvesta. Men det visade sig att det tåget också var försenat 17 minuter.
Vi har nog dock inte samma tur i Nässjö. Just nu står vi still någonstans och är ju redan försenade innan. Det blir väl ett senare tåg från Nässjö. 18:18 i stället för 17:18 skulle jag tro.
Nåväl, skulle tro att sj gör så gott dem kan. Men man är ju inte mer än människa och blir lite irriterad över det ändå.