Solo

I kväll är jag gräsänkling så att säga. Peter är inte borta hela natten, men eftersom jag med all sannolikhet kommer att sova när han kommer hem så kallar jag det så.
Funderar på vad jag ska hitta på. Först och främst blir det nog en sväng till affären. Det är ju så himla tråkigt att laga mat för en så jag ska se om det finns lite grillad kyckling eller nåt. Sen blir det att leka ekonom. Alla räkningar inne och det mesta av pengarna. Lika bra att få det överstökat. Hm… Lit
ea gegga i ansiktet och nagellack kunde vara något. Peter avskyr doften av det sistnämnda så man får väl passa på.
Roligare än så blir det nog inte denna torsdagskväll.

Bråk

Snön bara fortsätter att falla och blåsten håller i. =/ Men det var iaf inte lika ”pinande” i dag på vägen hem. Såg nästan ut som en människa när jag kom innanför dörren. Dessutom väntade en underbar man på mig här hemma. Han stod i hallen med en mugg te till mig. =) Precis vad jag behövde efter en sådan här dag. Massa materialstrul på jobbet och knivar i ryggen. Suck.

I går hamnade Zoomer och Lillan i ett riktigt bråk. Visst bråkar katterna då och då, men det var längesen nu som det blev så här. Det var klor, morr och fräs och Peter fick praktiskt taget dra isär dem. I dag är allt som vanligt igen, Just nu ligger båda och trängs i en liten kattbädd här bredvid och putsar varandra. Men tyvärr har Lillan ett rejält sår på ena örat nu. Vi har kollat så att det inte är något ”farligt” men det märkt att det gör ont. Stackarn… =/

I dag blir det kåldolmar. Längesen nu och det är ju så himla gott! Bara Peter kommer hem från affären så…

Vit skit

Känner mig helt mörbultad, inifrån och ut. Skaplig dag på jobbet båda pga och tack vare att vi alla var så enormt trötta. Vi gäspade i kapp och fnittrade åt allt och inget. Hade bara tiden gått fortare (och rygg, nacke och axlar inte varit förjävliga) så kunde det varit en ok dag. Men vädret… Vem fan har beställt denna vita skit som kommer från alla håll?! Jag skojar inte, den piskande skiten kom till och med underifrån när jag, med nöd och näppe, cyklade hem.
Nu sitter jag iaf här i Peters goa tröja och börjar tina upp med en stor mugg te. Ökenmynta från Egypten, det får en att tänka på varmare och bättre tider. =/

Hemma från kiropraktorn

Hemma från mitt andra besök hos kiropraktorn. Sitter här (men bara en liten stund) iklädd en av Peters stora varma tröjor och med en gosig katt i knät. Mår lite sådär, en ”knäckning” hon gjorde tog helt andan ur mig och jag känner av det nu med. Hon rekommenderade en veckas tablettkur innan nästa besök på tisdag nästa vecka. Mina låsningar hade, som väntat, gått tillbaka så jag kommer behöva kontinuerliga besök. Även nästa gång blir hos henne och sedan rekommenderade hon att jag pratade med jobbet igen för att börja gå till det stället som arbetsplatsen samarbetar med. Jag vet bara inte hur jag ska göra för att det ska bli bättre på jobbet. Man kan ju inte bara bota symptomerna utan att göra något åt sjukdomen. Jag försöker ju att stå och arbeta bra, lyfter med benen och sträcker på mig ofta. Men det är svårt när kroppen är van vid… Ja vad ska man kallade det? Ett inlärt mönster kanske?
Planerna för resten av dagen blir nog att ligga under en varm filt i soffan och kolla på film. Kiropraktorn ordinerade vila och värme. Inte mig emot. Skitväder…

Snabb helg

Redan söndag. Helgen har försvunnit lika snabbt som den brukar, denna gång med sovmorgnar, ryggvärk, vin och dator. Nästa helg får jag nog ta mig i kragen och hitta på något. =)
I dag var planen att det skulle städas, den planen har jag haft i någon vecka nu men i dag skulle det bli gjort. Jag skulle gå upp tidigt (så att jag somnar skapligt i kväll), äta frukost, ta promenad och sedan börja röja innan jag hann sätta mig vid datorn. Bha! Nu sitter jag i vid datorn, har nyss gått upp, ingen frukost äten och det snöar ute. Så det kan gå. Nåväl får väl göra det bästa med det och iaf se till att jag har roligt vid datorn. ;)