Kvällspromenad

I stället för att sitta på mitt feta arsle och uggla vid datorn hela kvällen drog Petra o jag ut på en promenad. Frisk luft och trevligt sällskap kändes helt rätt. 1½ timma blev det och nu kommer jag nog att sova riktigt gott i natt! =D

Flummmmmmmmmm

Jag vet inte om det var för att vi var så jäkla trötta, för att det har varit en pissvecka eller bara för att det helt enkelt var fredag. Men det har varit rena lekskolan på jobbet i dag. Vi har skrattat oss kissnödiga, högröda och tårdrypande hela dagen. Humorn har verkligen varit låg, och jag menar riktigt låg. Bla så har man fått se P skaka överkroppen, M underkroppen, mig trilla av en papperskorg (igen), M härma Morgans ståstil och F kasta äppelskruttar på A. Så dumma saker, hela dagen bara. Vi hade bla en djup och intelligent diskussion om den ”aggressiva genen” som vi i dag fått veta både är långsam och smittande. Se upp för annars skakar den! *asg*
Till och med nu skrattar jag åt det, vad är det här!?
På fredagsmötet betedde vi oss som fnittrande fortisar. Vi kunde inte sluta, röda ansikten, tårfyllda ögon och skratt efter skratt. Vilka blickar vi fick från övriga! =)
Härligt, det är sådana dagar som trots jobb och slit får en att cykla hem med ett leende på läpparna.

Lågt

Denna dag fortsatte tack och lov inte som föregående dag. Jösses vilket dåligt humör jag var på i går. Fly förbannad på ingenting. Gick omkring och smällde i dörrar och stampade med fötterna. Som om jag vore tre… ;)
Jobbet var flummigt i dag. Låg humor och trötta arbetare. Kommentaren ”Det släpper inte” som H fällde straxt efter att han beklagat sig över att han varit gasig hela dagen fick mig att asgarva. När P äntligen fattade kommentaren, sa hon i sin tur: ”Det kopplar inte i cellen”. Som fick oss alla att garva. Lågt, jag vet. ;)
Riktigt dålig ben dag i dag med. Mitt högerknä känns stelt och gör ont. Kanske dags att kolla upp det med? Försökte ringa om massage men ingen svarade och kiropraktorn har jag inte fått ändan ur vagnen att kontakta heller.

Får passa på att skicka ett stort grattis till svärfar också som fyller i dag. Hurra hurra hurra!

Old spice

För att påminna er alla om denna underbara reklam, kommer här en favorit i repris:

Och för er som gillade den, kommer här en alldeles underbar version av den som min mor skickade till mig:

Bara slutet får mig att klappa händer i förtjusning! =D

Murphy

Ni vet sånna där dagar då allt som kan gå fel, går fel. Så kallade ”Murphy” dagar.
Men trots det så sjunker inte humöret så mycket, man skrattar mest åt eländet. Oj, titta jag råkade visst skruva fast min tröja i plåten, hahahahaha. Typ.
Så var större delen av min dag.
Jag kommer till jobbet på morgonen och ska fylla på min vattenflaska, något är fel på kranen och vattnet sprutar som i en fontän rakt i ansiktet på mig. Hahahaha.
Skruvdragaren slirar och bitshållaren vägrar sitta fast. Jag, mycket tålmodigt, går och byter dragaren med ett leende. Upptäcker att den ”nya” dagarens batteri är dött. ”Inte min dag” säger jag till kollegan jämte och skrattar lite. Hahaha.
Kommer till station 3 och upptäcker att bitset på den dragaren är utnött, det slirar bara runt i skruven. Hittar ingen ny och får kämpa lite extra. Därefter välter jag ut lådan med skruvarna till dragaren. Små små skruvar som nästan glädjefullt rullar ut över hela golvet. Hahaha.
Blir törstig och greppar efter min vattenflaska. Fumlar och tappar den naturligtvis på golvet innan jag får upp den till munnen. Trycker till och sprutar åter igen ansiktet med vatten innan jag slutligen klämmer tungan i ”ploppkorken”. Ler mot kollegan som tittar roat åt mig. ”Tisdag” säger jag och ler. Haha.
Men allt eftersom jag tappar kablar, ramlar av den uppåtnervända papperskorgen, välter ner elpatroner och fumlar med verktygen blir mina skratt mer och mer ansträngda. Till slut återstår bara en grimasliknande leende framför hårt ihop bitna käkar. Mitt vänstra öga har börjat rycka lite.
Tappar ännu en kabel och när jag böjer mig ner för att ta upp den råkar jag sparka in den under bordet.
VRÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅL!
Svordomarna som följde var inte vackra men desto fler.

Efter det kunde jag andas igen. Lustigt nog gick dagen riktigt bra efter det. Eller… Så bra som en tisdag kan var iaf.