Klösa

I måndags var mor o jag på Granngården för att jag skulle kunna köpa lite torrfoder till katterna. Kunde då inte motstå en hög och fin klöspelare. Katterna har ju trasat sönder dem vi har hemma så det kunde behövas en ny.
Från toppen av pelaren hänger (läs: hängde) det en kattleksak som jag vet att katterna skulle gilla. Men jag visste även vad som skulle hända med den. Bilderna nedan förklarar det nog bra. ;)


Man hörde ett *snapp* och sedan var det snöret av. Tog kanske 3 sekunder. =)

Peter var dock snäll nog att laga den igen och då höll den i hela 12 timmar! =)

Lång dag

Vilken dag det har varit i dag! Så jäkla kallt på morgonen och tjock dimma att jag fick frost på jackan när jag cyklade till jobbet. Väl framme hade vi dessutom stopp i 1½ timme. Segt när det händer så vi bad chefen om ett block och började skriva ner alla fel som behöver åtgärdas på vår avdelning. Dock hann vi bara med två stationer men det blev ändå fyra papper. ;)
Annars var det en rätt lugn dag. Vi var bara hälften så många som vi brukar vara och har rätt mycket i buffert så vi behövde inte direkt stressa. Däremot var vi alla riktigt riktigt trötta. Vi segade oss fram och kollapsade nästan när det blev dags för rast. Vi tog till och med en extra 5 minuter vid 1 för att få i oss lite kaffe. Så där sitter vi, tre otroligt trötta kvinnor som knappt orkar hålla ögonen öppna. Två på varsin uppochnedvänd papperskorg och en uppe på ett ”bord”. Vi måste ha sett rätt så bedrövliga ut och när jag sa det till de andra började de att skratta. Slutade med att vi alla skrattade så vi grät. Trötta? Vi? Inte då…. ;)

Hade tänkt ta en tupplur nu när jag kom hem, det var det enda jag kunde tänka på på jobbet. Men väl hemma får man alltid lite extra energi så jag stekte bacon i stället. ;)

Blir så trött

Jag blir så trött på kommunikation, eller snarare bristen på den. Hur kan det vara så svårt egentligen? Massa jidder på jobbet i dag. Den ena har sagt något till någon som säger det till oss och när vi frågar den ena så har det aldrig sagts. Man blir himla trött i huvudet av sådant. Och det händer OFTA!

Sedan var det en lite rolig grej också. Vi har en lista på jobbet med våra namn som vi skriver en kråka på varje gång vi testar våra skor. En kolumn för varje dag i veckan. I dag när jag kom till jobbet hade någon skrivit ”rövhål” tvärs över kolumnerna som ”tillhör” en på jobbet. Det vore lite elakt om det inte vore för att han verkligen är ett rövhål. Ett stort sådant också. Nu tycker jag bara det är lite kul. ;)

Fick en del ärenden uträttade på stan också. Mats trafikskola, Hallbergs tobak, Åhléns och Hemköp. Fast det är klart att man ska glömma något. I detta fall ägg. Suck.
Nu ska jag ta en lugn skön kväll framför tv och dator, det förtjänar jag. ;)

Söndagsidéer

Ok, nu har jag kommit på hur jag vill ha min 25års fest. Jag ska ha barnkalas! =)
Hela köret tänkte jag med ballonger, serpentiner, pappersduk, fiskdamm osv. Naturligtvis blir det lite vuxet stuk på det hela, hemliga ingredienser i tårta och läsken kanske… ;) Ska bli lite skoj.

Har annars varit en lite turbulent dag i dag. Gick ner till ÖoB en sväng (det var tyvärr stängt)och när jag kom tillbaka till trappuppgången sprang det omkring en kattunge där. En underbart söt liten hane som var väldigt kelig. Jag blev helt till mig. När jag återigen gick ner till ÖoB (då det var öppet) var katten fortfarande där, ingen hade alltså hämtat den. Jag sprang upp och hämtade lite vatten och torrfoder till den och överlade med Peter. Till slut så bestämde jag mig för att ta upp den hit. Jag kunde ju ha den inlåst i matsalen. Men när jag väl gjort i ordning där (hade ju en del möbler i vägen) och skrivit lappar att sätta upp på portdörrarna, så var katten försvunnen. Peter o jag kollade i garaget och övriga utrymmen men hittade honom inte. Vet inte om jag ska vara glad eller ledsen. Hoppas hoppas bara att någon, ägare eller bara vänlig själ, har tagit hand om honom. =/