Spännande

Var är mina glasögon? Har det inte gått 10 dagar än?

I morgon är en spännande dag. Inget som egentligen direkt berör mig, men jag är ändå pirrigt förväntansfull. Det är första dagen för Peter tillbaka i skolan. =) Det blir upprop, en presentation och en föreläsning. 9:00 – 16:00
Jag ser fram emot det så mycket eftersom jag vet att Peter gör det. Vi har inhandlat saker som kan tänkas behövas, skolböckerna har kommit och vi har diskuterat mellanmål som han kan ta med sig. Det här är spännande tycker jag! =)

Efter middagen i dag tog vi en tur till Fun house för lite kaffe. Det har varit ett härligt väder hela dagen och när vi satt ute med varsin latte kunde vi njuta av de sista solstrålarna. Himla nice. Dock var det rätt kallt i morse så i morgon får jag nog ta på mig lite mer än bara en tröja när jag cyklar. =/

Den nya (och hela) glassmaskinen kom i dag! =) Men vi måste ändå vänta tills i mon för att göra glassen då byttan ska ligga i frysen i hur många timmar som helst. Men den som väntar på något gott… Eller hur? ;)

Glasögon på väg

Japp, nu har jag varit en mycket snabb sväng till Linköping och beställt ett par glasögon. Bestämde mig ganska snabbt för att par bågar som jag tror kommer falla en del i smaken och verkligen inte för andra. De är inte diskreta precis i sin utformning, men samtidigt väldigt enkla. Bruna plastbågar blev det, rätt olika från de tre som jag visat på bild innan =). Optikern tyckte verkligen att de passade mig och Peter tyckte att de dög. ;) Jag tyckte de var snygga och dessutom billiga så det fick bli dem. Inte värre än att man skaffar ett par andra mer diskreta någon gång i framtiden att byta med också.

För övrigt har jag verkligen inte haft en bra ”kropp-dag”. Min vänstra handled (ej karpaltunnel-grejen) värker, högra axeln är ond, högra knät krånglar och jag har skitont i min högra fot. Isch, vad man ska vara skröplig då. ;)

Veckan

Det är lustigt hur fort den här veckan har gått. Till och med dagarna på jobbet har flutit på. Särskilt fredagen. Var nära att jag missade en rast för att jag inte trodde klockan var så mycket. Men det har känts som en massa har hänt, även om det inte gjort det egentligen.
I tisdags fick jag veta på morgonmötet att jag skulle på 4-timmars kurs under dagen. Var väl lite skönt att inte jobba under den tiden. Men det gav ju inget. Det kändes mer som ett sätt för företaget att visa oss att det går att ha färre arbetare som gör mer jobb och att vi ska ha förståelse för hur mycket jobba som alla tjänstemän lägger ner. Bha!

Var på synundersökning i går. Trodde väl inte egentligen att jag hade något fel på synen eftersom jag inte ser dåligt. Men jag blir så otroligt trött i ögonen när jag är bla på jobbet och så har jag ju denna konstanta huvudvärk.
Men jo. Visst behöver jag glasögon. Mitt vänstra öga är dessutom mycket sämre än mitt högra. Så nu kommer det svåra besöket att välja ett par. Lånade hem tre par som jag gillade för att ”känna av” lite. Ville ju att Peter skulle se dem med. Men jag har nog kommit fram till att ingen av dem passar perfekt. Tänkte ta en sväng till optikern i början av veckan igen för att kolla på några fler modeller (men säg gärna vad ni tycker om de tre alternativen nedan, klicka för större bild). Sedan är det meningen att jag ska ha dem på jobbet, när jag sitter vid datorn och tv. Som läsglasögon med andra ord. =)

Petra kom över en sväng i går. Mös lite med kycklingwraps, tv och snack. Tyvärr var jag så oerhört trött att jag somnade i soffan i slutet av kvällen. Vilken bra värd jag är va? ;)

I dag var det konstrakan i stan. Hittade ett par guldkorn här och där, men annars var det inte så mycket tycker jag. Tog en lunch ute och köpte lite skolprylar till Peter. Hm, ok, lite prylar till mig med. =)
En tupplur var nödvändig när vi kom hem, jäklar vad trött jag var och sedan dess har jag suttit vid datorn.
Längtar faktiskt till måndag nu. Ska ju till frissan och äntligen göra något åt håret. Funderar på något lite drastiskt, men man vet ju aldrig. kommer kanske hem med det gamla vanliga. ;)