Brumbrum på kalksten

Japp, nu är vi alltså här. På Öland hos Peters föräldrar. =)
Vi kom i går vid midnatt efter ca 4 timmars resa från Tranås. Skönt att resa på kvällen, då slapp vi alla jäkla köer vi alltid lyckas hamna i. Men förutom att busschauffören körde fel två ggr så gick resan ovanligt smidigt.

I dag tog vi sovmorgon. =) Sedan kom Annelie (gubbens systers gubbes mor) och Stig (gubbens systers gubbes mors gubbe) hit och det blev lite fika innan de begav sig hem från ön.
Då åkte vi, jag, Peter (gubben), Maria (gubbens syster), Chrille (gubbens systers gubbe) och Nilla (gubbens mor) till Gertrud (gubbens mormor) och fikade. Dagen till ära, just bara för att vi precis kommit hit, så var det toppenväder! ;D Himla varmt och soligt, men tillräckligt svalt för att kunna sitta och mysa i skuggan. Vilket vi gjorde på altanen hos Gertrud (gubbens… Ja ni fattar nu va?)
Efter det bar det iväg till cross-kartbanan i Källa för, ja, cross-kart. Första gången för både Maria och mig. =)


Lite segt i början för jag vågade inte dra på i kurvorna. Men när man väl bekantat sig lite mer med fordonet, och märkte att man inte välte för minsta lilla, så blev det lite mer ös. Men jag märkte att de inte var byggda för oss kortbenta, längden på mina ben räckte inte för att jag skulle kunna trycka plattan i mattan, detta trota att jag fick en kudde bakom ryggen… =/
Men yay-roligt var det iaf! =D
I mon åker tyvärr Maria o Chrille hem, men innan dess pratas det om att vi ska iväg och prova på go-kartbanan här i Föra. Blir roligt det med.


Nu i kväll har vi bara tagit det lugnt. Tog en promenad runt huset, la upp lite bilder på bdb, kollat på tv och slagit ihjäl tvestjärtar på rummet.

Seg men inte trött

Oj, i morgon är det mycket inplanerat. Dock inte åt det roliga hållet tyvärr. Det blir röjning här hemma, handling, tippen, pantning och ev veterinären. Synd att jag sov så länge i dag, kommer dröja länge innan jag somnar i kväll. =/
Men det har varit en rolig kväll iaf. Peter fick tag i handkontroll och hårddisk så vi spelade Lego Harry Potter tillsammans.

Väntar

Låg i sängen i går och lyssnade på regnet utanför. Mysigt, men önskar att Peter var där.
Hade en mycket trevlig kväll tillsammans med Petra. En del av vad vi pratade om fick mig dock att börja fundera på det här med förhållanden. Vad som egentligen får en del människor att fungera så bra ihop medan andra inte. Hur det kommer sig att jag har haft en sån tur och lyckats hitta mannen jag vill dela resten av mitt liv med, nästan på första försöket, samtidigt som vissa i min närhet på något sätt bara hittar grodor.
Grodor kan ju iofs vara rätt trevliga för en tid, men inget man orkar med i längden.
Djupare än så går jag inte för stunden, det räcker med allt som skedde i huvudet i går.

I dag blev det sovmorgon, känner att jag är nära att vända på dygnet och det blir bara jobbig när semestern tar slut. Så det får jag väl försöka förhindra. Fast det är jobbigt det med ju. =/
Peter kom hem i morse och nu sitter vi och väntar på att Manzzon ska svara på ett mail. Snabbt svar my ass! Vi vill nämligen köpa en extra handkontroll och hårddisk till xboxen och då vi bor i denna lilla stad så finns det inte så många alternativ på en lördag. Inte efter 1 iaf.
Vi får väl se, annars får vi väl turas om med den handkontroll vi har.