Övertid

Är det verkligen sant att jag frivilligt jobbar över en måndag när det är 100 grader varmt ute och sol? När jag fortfarande lider av sviterna efter den senaste förkylningen? Och dessutom lovat att göra detsamma i morgon, PÅ EN TISDAG?
Men jo, visst stod jag där på jobbet, hostande och allmänt trött. Och det enda tack man fick från ”de övre”, var en fralla.
Fast, varför klaga? Vädret var fortfarande underbart när jag cyklade hem, jag köpte mig en bit choklad på hemvägen och Peter hade maten klar när jag klev innanför dörren. Så dåligt är det ju egentligen inte.

Några godingar

Har man inte så mycket att göra när man bara orkar sitta vid datorn så blir det lätt att de gamla godingarna kommer fram. =) Här är några av dem:

Låten i slutet är egentligen det bästa.

Inte hela Salad fingers, men ett smakprov iaf. =)

Mår skit

Fan vad man ska må dåligt då! Har redan fått försaka en kväll hos Markus i går och fika med Karin i dag. Vädret är toppen och jag orkar inte ens gå utanför dörren. Blä! =( Har bara i morgon på mig att bli bra, för på måndag och tisdag jobbar vi 11,5 h per dag och dessutom kanske jag jobbar lördagen också (det beror på bilen…). Jag har inte TID att vara sjuk nu!

Midsommarafton blev ju inte riktigt som jag hade tänkt mig. Vi skulle ha åkt upp till stugan men pga av en del saker bestämdes det att vi skulle stanna i stan. Men det var trevlig det också, att grilla med familjen är aldrig fel. =) Dessutom vet jag inte om jag hade orkat med stugan så som jag mår. Gräset och en del annat hade behövt ordnas innan vi kunde ljuta av vistelsen och det hade nog inte funkat för mig. Kvällen däremot blev desto sämre iaf med att jag blev sämre…

Vill passa på att gratulera Herr Alex på hans stora 23-årsdag! Hurra hurra hurra!

Helg

Jaha, då blir det ännu mer övertid framöver. Det är två veckor kvar till semestern och vi ska visst jobba ihjäl oss under den tiden. Man får hålla tankarna på semestern och på de extrapengarna man kan ha användning för då. Men roligt är det ändå inte. Det är dessutom stressigt på jobbet vilket gör att man är helt slut när man kommer hem. Suck.

Fattar inte att jag orkat med den här dagen egentligen. Har mått piss hela tiden med rejält ont i halsen, täppt näsa och feber-känningar emellanåt. Efter jobbet var vi dessutom en sväng på stan. Men nu är det HELG iaf. I mon ska vi, om vädret tillåter, åka upp till stugan för lite grillning och mys. Tja, efter en del gräsklippning bla. Det blir umgänge med familjen, mor, bror, maken och bästa vännen. Så som det ska va, är inte mycket för en massa festande på midsommar.