Humör

Vilka humörsvängningar jag har haft i dag.
På jobbet var jag på ett bra humör, tills jag råkade säga att det gick lätt att jobba i dag (vad tänkte jag på?) och plötsligt blev zombietrött. När jag kom hem föll jag i ett slags depp-stadie. Hade jag vid det här tillfället slagit i tån eller något liknande hade jag i stället blivit vrålsur. Men det förskonades vi i från. Tack och lov. Därefter skulle jag ner till ICA och handla ett par saker. Satte foten utanför ytterdörren och plötsligt slogs jag av ett lyckorus. Fan vad skönt det kändes att leva just då! Och vilket otroligt väder! 19 grader och sol, det kunde knappast bli bättre. Så jag tog en promenad innan handlingen för att insupa lite av den ”friska” luften. Väl hemma skuttade jag faktiskt runt i lägenheten. Jag sjöng något helt otroligt falskt och hoppades nästan att grannarna skulle höra. I morgon är det fredag och sista jobbdagen innan bröllopsresan på söndag.
Nu blir det en choklad HobNobs och en massa Matchbox twenty på hög volym. Hoppas ni alla mår lika bra!

—————-
Now playing: Matchbox Twenty – Real World
via FoxyTunes

Trött

Borde gå och lägga mig nu. De senaste veckorna har det inte blivit så mycket sömn för min del och det känns verkligen, knappt att man håller sig vaken på jobbet. =/ Men det är mycket att tänka på just nu och mycket jag vill göra. Tiden räcker bara inte riktigt till. Dessutom har nacken varit skit denna vecka, är helt stel varje morgon när jag går upp och huvudet värker pga det. Jag skulle verkligen behöva semester.
Men vad säger jag, jag SKA ju på semester! =D

Det närmar sig

I dag är det bara en vecka kvar tills vi far i väg på bröllopsresa till Egypten. Det börjar riktigt klia i fingrarna på att få packa och komma i väg. Men än är det lite kvar att göra ser ni. En del kläder måste tvättas, några småsaker ska inhandlas, ett par saker ska kollas upp, en jobbvecka ska avklaras och TIDEN MÅSTE GÅ! =/
Kollade väderprognosen för Sharm el sheikh tidigare och det ska visst vara 33 grader där i dag (som lägst, i natt, 22 grader).

Tick tack, tick tack…

Lördag

Vaknade i morse och kände att det luktade ”bakis” i rummet. Peter var på kommunfest i går och det blev visst lite sent tror jag. =) Värst var det dock när han skulle gå upp och jag upptäckte att han hade rejäla skrubbsår på båda knäna, ena kinden och på pannan. Vad fan!? Men han har ingen aning om hur han fått dem eller vart hans favoritkeps tagit vägen… Lite väl roligt kanske? Och nu ska han alltså, bakfull, sitta i 48h och programmera ett spel till Ludum Dare tävlingen. Och jag gör visst inte saker bättre genom att spela Miss Li och skratta åt hans ”huvudrolls” stil när han slåss. =D

Nääää, nu ändrade han visst gubbens stil! =(

På FB finns det en grupp för dem som har en humor ingen annan förstår (?) som jag är med i och de har en bild i gruppen som jag ÄLSKAR (!) Jag blir glad varje gång jag ser den så jag tänkte jag skulle dela med mig av den till er som inte sett den: